Image default
Всички Сериали Интересно

Остани с мен: Безкрай – Епизод 28 (Ето какво ще видим)


Митхила казва желанието си Сакшам да прекара деня, помагайки в сиропиталище за рождения ден на Гопика, вместо да присъства на важна среща. Въпреки нежеланието му поради срещата, Митхила настоява и дори симулира кашлица, което кара Гопика да се тревожи за здравето ѝ. Прия се възползва от възможността и хитро се намесва.

Докато подготовката за благотворителното събитие тече, Аши открива, че чичото на Прия иска ценни предмети, предназначени за дарение. Подозрението расте, когато тя вижда следите от инвалидна количка. Междувременно състоянието на Митхила се влошава поради алергична реакция към дима, което кара Гопика да даде приоритет на благосъстоянието ѝ пред плановете за деня.

Напрежението ескалира, когато Гопика усеща неприятна миризма в къщата. Без да знае, Прия се е намесила в централната климатична система, освобождавайки химикал, който засяга всички в къщата. И Аши, и Чираг изпитват дискомфорт, а здравето на Митхила се влошава драстично, кулминирайки в нейния припадък. По време на тези събития Сакшам и Прия са на път за офиса. Прия изключва телефона на Сакшам. Докато ситуацията у дома излиза извън контрол, Гопика остава в шок, намирайки Митхила в безсъзнание. Чувствайки се отчаяна да помогне, Гопика търси насоки какво да прави по-нататък. Митхила разкрива, че се нуждае от лекарства, но Гопика не знае кои. Митхила я насочва към Чираг за отговори.



Остани с мен: Безкрай – Епизод 28 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

Утре в "Домът": (28 май)

admin

Утре в "Доктор Чудо": (5 юни)

admin

Утре в "Наследство": Яман получава снимка на похитената Сехер от (25 май)

admin

Утре (28-ми юли) в “Откраднати мечти” Сцената продължава с избухването на кавга

admin

“Моето име е Мелек”: Дефне е под натиск

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy