Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Бергюзар Корел – неузнаваема за нова роля

Обичаната турска актриса Бергюзар Корел промени драстично имиджа си за новото си екранно превъплъщение. 40-годишната Корел изпълнява главната роля в детективската драма „Възел“, която е първият оригинален турски проект за дигиталната платформа „Amazon Prime“.

Опитната актриса ще влезе в образа на телевизионна водеща на криминално предаване, наречено „Една истина“, занимаващо се с разследвания на убийства и безследно изчезнали хора. В актьорския състав влизат също и популярните й колеги Джанер Джиндорук и Серкан Алтунорак. Снимките на осем серийната поредица,  продуцирана от компанията „OGM Pictures“, вече са в разгара си, а премиерата й се очаква през 2024 г.

Бергюзар
Бергюзар впечатли почитателите си със своята нова визия

Сюжетът: Неслихан Турхан е известна журналистка, станала любимка на зрителите заради своята честност и безкомпромисност в разследването на заплетени криминални случаи. Животът й обаче се променя внезапно, след като единственият й син Джан е обвинен в убийството на приятелката си Лейла. Неслихан е изправена пред най-трудното решение в живота си – да тръгне по следите на убиеца, опасявайки се, че той може да се окаже Джан.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Наскоро приключиха снимките и на друга продукция с участието на Корел, предизвикваща любопитството на многобройните й почитатели. Във филмовата лента „10 секунди“, предназначена за дигиталната платформа „Sky Film“, Бергюзар и младата й колежка Биге Юнал си поделят главните роли на майка и училищен психолог. Малката талантлива чаровница Дефне Бурназ се превъплъщава в образа на екранна дъщерята на Бергюзар.

Актрисата се завръща на екран с два проекта едновременно

Корел се завърна на снимачната площадка, след като през 2021 г. роди третото си дете. Преди да забременее за трети път тя изпълнява главната роля в романтичната лента „Любовта дава живот“ (2019 г.) в партньорство с Енгин Акюрек.

Скоро след поява на дъщеря им Лейля, Корел и дългогодишният й любим Халит Ергенч взеха решение да се установят в Лондон и да се завръщат в своята родина за професионалните си ангажименти. Звездната двойка, чиято любовна история започна на снимачната площадка на хитовия сериал, „1001 нощ”, сключи брак през 2009 г. и има и двама по-големи синове – Али и Каан.

Материалът Бергюзар Корел – неузнаваема за нова роля е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Опасно изк.": (4 юли)

admin

Ефсун се превръща в голяма беда за Емир

admin

Сомер хвърля Мине от терасата?

admin

Завладяващата драма “Присъда” (Yargı) превзема bTV Story от 5 август!

admin

Епизод 178 (Ето какво ще видим) 26-ти януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy