Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 31

Междувременно Прия размишлява как е щяла да бъде на мястото на Гопика, ако Аши не я е разсейвала. Тя се пита защо Аши се е държал така с нея. Гопика изказва благодарност на Митхила за изненадата и забелязва притесненото поведение на Митхила. Митхила обяснява, че се притеснява, че щастието им няма да трае дълго, вероятно заради неотдавнашния инцидент, при който някой е влязъл в къщата въпреки мерките за сигурност.

Гопика се опитва да успокои Митхила, но притесненията ѝ продължават. Тя се страхува, че предстои нещо лошо, и не може да се отърси от притесненията си. Тя разказва на Гопика за инстинктите си и се притеснява от инцидент, при който някой я е ударил. Тя казва, че дори при цялата охрана някой е успял да влезе в къщата им, и се страхува от евентуалните последствия.

Прия се изправя срещу Аши, която е вързана от чичо ѝ в склада. Прия обсъжда вариантите, които имат с Аши: ако я освободят, тя може да разкрие истината за тях; ако я държат в плен, Чираг може да я намери и да ги разобличи.

Чичото предполага, че Аши може да има какво да им каже. Прия се притеснява, че ако разпечатат устата на Аши, тя може да привлече внимание, като крещи. Въпреки това, след настояването на чичото, Прия сваля лепенката и Аши веднага започва да вика. Прия я успокоява и настоява тя да говори само истината. Аши се съгласява да го направи.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Трима братя, три сестри с.2 еп.12 – какво ще се случи…

admin

Утре (07-ми септември) във “Вятърничав” Ето какво ще видим

admin

Чоткин вдига сватба с Камелия

admin

Златно момче – Сезон 2 Епизод 66 (Ето какво ще видим) 02-ти юли

admin

Тази седмица в „Песента на живота“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy