Image default
Всички Сериали Интересно

Остани с мен: Безкрай – Епизод 32 (Ето какво ще видим)


Сакшам води Митила в хола и Гопика съобщава, че семейството планира да играе игри. Всички се подготвят да играят, включително Кешав и Минал. Гопика сяда със Сакшам, Прия и чичо ѝ. Тя пита Сакшам дали си спомня постъпките ѝ, докато е била опиянена, на което той отрича да си спомня, потискайки усмивката си. Членовете на семейството продължават с играта.

Кешав и Минал са помолени да танцуват и те неохотно изпълняват танц заедно. Прия тайно моли работника да намали скоростта на вентилатора, тъй като се притеснява, че той ще падне. Гопика забелязва действията ѝ. По-късно, когато Кешав моли работника да увеличи скоростта на вентилатора заради изпотяването, Прия хваща чичо си и си разменя мястото си с него, като се разполага близо до вентилатора.

Сакшам шеговито пита кой е следващият, който ще играе, като използва думата „целувка“ и скрива усмивката си, когато Гопика го поглежда. Чираг моли Митхила да изпълни нещо и тя първоначално отказва, но след това разиграва диалог. Семейството оценява изпълнението ѝ. Гопика пита Сакшам за избора му на думи и той пояснява, че е използвал думата на хинди, а не на английски.



Остани с мен: Безкрай – Епизод 32 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

Три сестри – Епизод 158 (Ето какво ще видим) 12-ти юни

admin

Утре (11-ти ноември) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Последният сезон на "Не ме оставяй" по NOVA: Бахар е мъртва; Емре и Елиф са; Тарък има 18-годишна дъщеря от; Мелтем се жени за

admin

„Крайбрежни мистерии“ от 26 август по bTV Lady

admin

Днес (26-ти април) в “Ти разкажи, Черно море” Тахир се прибира и Нефес

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy