Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 32

Чираг се усмихва и се разчувства. Митила сяда на дивана. Гопика разказва, че самата тя е напуснала Сакшам и се е прибрала у дома, но това не е било лесно решение. Тя изразява как само за ден е почувствала, че животът ѝ е приключил, но е променила решението си и се е върнала у дома, за да бъде със Сакшам. Гопика моли каката да си представи чувствата, през което Митхила трябвало да премине, докато е вземала решение да позволи на съпруга си да се ожени за друга.

Минал моли Гопика да мълчи и се извинява на сестра си от нейно име. Сакшам също поднася извиненията си. Каката признава, че знае какво решение трябва да вземе. След това се приближава до Гопика и я хвали, като шокира Прия и Аши. Тя нарича Гопика скъпоценен камък. Семейството е изненадано. Тя хвали Митхила за това, че е довела Гопика в семейството им. Тя признава, че благодарение на Гопика е осъзнала грешката си, че толкова дълго е била сърдита на Митхила, без да разбере какви жертви е направила Митхила за щастието на семейството.

Каката признава, че Гопика е тази, която наистина разбира борбите на Митхила. След това отива при Митхила, казва ѝ, че разбира болката ѝ, и я прегръща. Сакшам се разчувства. Прия и Аши изглеждат разстроени и ядосани. Прия обвинява Аши, че е измислила плана, но Аши прехвърля вината обратно върху Прия.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Утре (19-ти септември) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

„Присъда“, еп. 12 – Джейлин и Ългаз се женят!

admin

Днес (10-ти август) в “Наследство” Зухал е гневна, че

admin

Хюля иска от Девин да каже за тайните си на Аслан

admin

„Златно момче“, еп.81- какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy