Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Фуркан Аксой се ожени

Талантливият синеок актьор Фуркан Аксой, познат на българските зрители с ролите си в „Дъщерята на посланика“ и „Ти разкажи, Черно море“, сключи брак с дългогодишната си любима. Двойката се врече във вечна вярност няколко седмици след официалния си годеж на атрактивна церемония, съчетаваща традиционни обичаи и модерни елементи. На събитието присъстваха и много колеги на Фуркан. Въпреки че е популярна личност, Аксой не разкрива информация за жената, завладяла сърцето му, и предпочита двамата да изживява любовта си далеко от светлините на прожекторите

Той е роден на 16 април 1994 г. в град Адъяман, разположен в източната част на Южна Турция. Като дете е силно запален по футбола и мечтае за спортна кариера. В гимназията обаче открива, че артистичните импровизации му се отдават с лекота. Постепенно театралната сцена започва да го привлича повече от футболното игрище и Фуркан съобщава на многочленното си семейство, че възнамерява да стане актьор. Получава пълната им подкрепа и се отправя към Истанбул.

Завършва престижния Истанбулски културен университет и през 2017 г. дебютира пред камера с малка роля в телевизионния сериал „На крилете на любовта“. Още на следващата година е избран за ролята на един от близнаците Калели в „Ти разкажи, Черно море“. „Имам прекрасни спомени от работата ни на снимачната площадка. Разбира се, не липсваха и трудности. Местните жители се постараха да се чувстваме като у дома си. Създадох чудесни приятелства, които продължават и до днес“, разказва Фатих за участието си в поредицата.

Въпреки че избира актьорството за своя професия Фуркан не изоставя и спорта. Той използва всяка свободна минута за тренировки във фитнес залата, участия в аматьорски футболни турнири и посещения на двубоите на любимия му „Галатасарай“.

Фуркан не крие, че телевизионната индустрия е изпълнена с предизвикателства за актьорите. „Готов съм на всичко за професията си, но никога не бих направил компромис с принципите и с морала си, които съм наследил от своето семейство“, категоричен е той.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Аксой е сред популярните лица, които остро осъждат проявите на аресия срещу жени. „За съжаление в страната ни все още има много дами, които споделят съдбата на Нефес. С екипа ни направихме всичко по силите си да разкажем тази история по възможно най-въздействащия начин, за да допринесем за промяната в отношението към нежния пол в нашето общество. Да покажем на мъжете, че трябва да са по-мили към своите половинки, да ги уважават, подкрепят и разбират“, отбелязва Фуркан, който се обявава и за по-строги наказания за насилниците.

 

Материалът Фуркан Аксой се ожени е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Мелек твърди, че Мурат и Зейнеп са приоритет за нея

admin

Епизод 221 (Ето какво ще видим) 12-ти февруари

admin

“Мрежа от лъжи”: Асия към Волкан: Не можеш да ме целуваш, докато не се разведеш с Дерин!

admin

Утре (13-ти ноември) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (25 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy