Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“

Сюхейла споделя пред Байрам огорчението си от раздялата на Керим и Хюлия. Той я утешава й признава, че се чувства виновен заради решението си да ожени Керим и Хюлия против волята им. Натъжена от разговора им, Хатидже решава да им разкрие истината за развода на Керим и Хюлия. Айсел инсценира припадък в опит да й попречи, но Хатидже остава непреклонна и съобщава пред всички, че Бахар е дъщеря на Джем и Хюлия. На тържество по случай изпращането на Керим в Англия Мелиса представя на Керим брат си. В разговор насаме Хазар разпитва Керим за взаимоотношенията им с Мелиса. Керим е категоричен, че връзка между него и Мелиса е невъзможна. Хюлия също пристига на празненството и се запознава с Хазар, който остава силно впечатлен от нея. Хюлия информира Керим, че Хазар е организирал прехвърлянето му в университета в Кеймбридж, използвайки връзките си в министерството на образованието.

Сюхейла и Байрам са потресени от думите на Хатидже, а Хюсеин и Зейнеп укоряват леля си, че е разкрила тайната на Хюлия. Зейнеп уведомява близките си, че Хюлия е била изнасилена от Джем. Хазар забелязва, че Хюлия изпитва неразположение, докато напуска заведение и решава да я последва. Хюлия получава силни контракции и губи съзнание на улицата. Разтревожен, Хазар я откарва в болница. Керим настоява за обяснение от Мелиса за постъпката й. Той я обсипва с упреци и я прогонва от празненството. По-късно Керим злоупотребява с алкохола и напуска заведението, оставайки там телефона и документите си. Хюсеин разказва пред семейството си цялата истина за преживяното от Хюлия по вина на Джем. Изтъква, че Керим не знае, че Джем се е възползвал от Хюлия против волята й. Зейнеп изтъква, че Хюлия не желае да разкрие истината пред съпруга си, защото се опасява от реакцията му.

Докато Хюлия получава медицинска помощ, Хазар отговаря на телефона й на обаждане от Махир и го уведомява, че приятелката му е в болница. Махир незабавно информира Мелек и се отправя към клиниката. Байрам укорява Хюсеин, че е премълчавал истината за Хюлия от него. Той е категоричен, че повече не може да прощава лъжите на снаха си. Махир пристига в клиниката и гневно изисква обяснение от Хазар за присъствието му в болницата. Хазар смутено му обяснява, че Хюлия е изгубила съзнание пред очите му и й оказал помощ, докато Керим е спорил с Мелиса. След като не успява да се свърже с Керим, Махир се обажда на Зейнеп и я известява, че Хюлия ражда преждевременно. Хюсеин убеждава родителите си останат в имението, за да очакват новини от него и с помощта на Атиф организира издирването на Керим. Зейнеп пристига в болницата и се запознава с Хазар, който й признава, че изпитва вина, че е станал причина за влошеното здравословно състояние на Хюлия, тъй като е изпълнил молбата на Мелиса. Мелек също се присъединява към тях. Зейнеп е силно обезпокоена, когато забелязва, че поведението й е неадекватно и полага усилия да я успокои

Полицейски служители откриват заспалия Керим на улицата и го арестуват заради липса на документи за самоличност. Докторът на Хюлия информира близките й, че раждането е преминала успешно и двете с бебето са в добро здравословно състояние. Той уточнява, че се налага детето да бъде настанен в кувьоз за известно време. Хазар нарежда на лекаря да осигури специални грижи за Хюлия и бебето й и отново си навлича гнева на Махир. Зейнеп информира Сюхейла и Байрам, че животът на Хюлия и на бебето са вън от опасност. Хюлия идва в съзнание и Мелек й съобщава, че дъщеря й се е родила успешно. Махир заблуждава Хюлия, че Керим вече пътува към болницата.

На сутринта Керим се събужда в ареста и настоява незабавно да бъде освободен. Той съобщава името на брат си на органите на реда и те се свързват с Хюсеин, който с облекчение се отправя към участъка. Хюлия изпада в нервна криза и настоява незабавно да види бебето си, но докторът внимателно й обяснява, че няма причина за безпокойството й. Хюсеин отвежда Керим в имението в окаяно състояние. Той узнава от близките си, че е станал баща и приема новината с огромно вълнение. Байрам и Сюхейла възпират Хатидже да му разкрие истината за отношенията между Джем и Хюлия.

Хюсеин освобождава Керим от ареста и го отвежда в имението, където близките му го информират, че Хюлия е родила. Керим е силно развълнуван от новината и с огорчение си припомня момента, когато Хюлия му е съобщила, че очаква дете. Байрам и Сюхейла възпират Хатидже да разкрие пред Керим истината относно случилото се между Джем и Хюлия. Хазар пристига в дома на Мелиса и узнава от домашната й помощница, че сестра му е заминала за Англия. Лекарят на Хюлия й позволява да види за кратко новородената си дъщеря Дюйме. Хюлия дава обещание пред бебето, че заедно с Мехмет и Бахар ще бъдат сплотено и щастливо семейство независимо от отношенията им с Керим.

Хюсеин провежда разговор с Керим и внимателно му разяснява, че Хюлия е забременяла от Джем, след като той я е изнасилил. Разказва му и за нападението над Хюлия по време на бременността, поръчано от Джем, и за решението на Мелек да заблуди сестра си относно смъртта на Бахар. Керим се разридава безутешно и си припомня думите, които си разменят с с Хюлия по време на кавгата им в планинската хижа. По-късно Байрам съветва Керим да прояви разбиране към чувствата на съпругата си и да направи всичко възможно, за да спаси брака им с Хюлия. Керим признава пред баща си, че няма смелостта да се изправи пред Хюлия след незаслужените обиди, които й е отправял.

Хюлия е силно огорчена, когато узнава, че Дюйме трябва да остане в кувьоз за още няколко дни, и отново изпада в нервна криза. Джейлян и Арда отвежда Бахар и Мехмет в имението. Хатидже си навлича гнева на близките си с неуместен коментар по адрес на Бахар и Байрам отправя намек към сестра си, че е време да се завърне в собствения си дом. Сюхейла се свързва по телефона със Зейнеп и я информира, че Хюсеин е разказал на Керим цялата истина относно Джем. Хюлия дочува част от разговора на Зейнеп и узнава, че Керим е наясно със случилото се между нея и Джем. Тя укорява Зейнеп, че не е опазила тайната й пред близките им. Зейнеп, Мелек и Махир уверяват Хюлия, че разкриването на миналото й ще е облекчение за нея. Керим забелязва Бахар в имението и след кратко колебание я хваща за ръка и я отвежда в детската стая заедно с Мехмет.

Хюлия напрегнато разсъждава какво ще предприеме Керим, след като знае истината. Тя забелязва през прозореца на стаята си, че той пристига с автомобила си пред болницата и с вълнение очаква появата му, но Керим посещава Дюйме в детското отделение и остава дълго време при нея. По-късно той влиза в болничната стая на Хюлия, докато тя е заспала, и си тръгва, преди да се събуди. Мелек забелязва Керим в клиниката и го убеждава да остане до съпругата си. Разгневен, Керим обсипва Мелек с упреци, че се е намесила в живота на сестра си. По-късно Хюлия узнава от Мелек, че Керим я е посещавал, и споделя със сестра си своето разочарование от поведението му. Кевсер уведомява Байрам, че Хюсеин е поискал да му бъде изготвена подробна справка за Хазар.

Керим се завръща в университета и укорява Тан, че е съдействал на Мелиса да го заблудят относно предложението от Кеймбриджкия университет. Тан подчертава, че намеренията им с Мелиса са били добри, но Хюлия е провалила плана им. Думите му предизвикват гнева на Керим и между двамата възниква ожесточен спор, по време на който Тан признава, че е влюбен в Мелиса. Керим го прогонва от кабинета си. Байрам посещава Хюлия, докато тя спи, и я умолява за прошка, че не е разбрал по-рано какво е преживяла. Хюсеин също пристига в болницата и прави опит да проведе разговор с Мелек, която грубо го отблъсква. Махир изтъква пред Хюсеин, че през последните дни поведението на Мелек е много обезпокоително. По-късно Махир настоява за обяснение от Байрам защо Керим не е до съпругата си. Мелек се намесва в спора им и ги уведомява, че Керим е посетил дъщеря си, но не е останал в болницата. Байрам е разгневен от постъпката на сина си, но Зейнеп го съветва да даде време на Керим, за да осмисли информацията, която е научил. Зейнеп придружава Байрам до отделението, където е настанена Дюйме. Байрам не успява да сдържи сълзите си при вида на своята внучка, която e заобиколена от специализирана апаратура, и Зейнеп полага усилия да го утеши.

Хюсеин също навестява Хюлия в стаята й и я уверява, че има подкрепата на семейството му. Хюлия го умолява да отведе Мелек в имението, тъй като е много разтревожена за състоянието й. Керим прекарва нощта пред болницата, наблюдавайки стаята на Хюлия. На сутринта Хазар пристига в клиниката и обсипва Хюлия с подаръци. Зейнеп остава изненадана от загрижеността, която проявява Хазар към Хюлия. По-късно Хюлия отново получава цветя от неизвестно лице и Хазар е смутен от намека на Зейнеп, че букетът е от него. Хазар нарежда на своя охранител да проучи кой изпраща цветя на Хюлия. Сюхейла също посещава Хюлия и Дюйме и е обзета от паник атака, когато вижда бебето в кувьоз. Тя получава лекарска помощ, за да се успокои. През нощта Хюлия не успява да заспи и наблюдава Дюйме през прозореца на стаята й. Керим незабелязано се приближава към нея и хваща ръката й. Признава й, че се чувства много объркан, след като е научил истината. Хюлия подчертава, че е изморена да се бори за любовта му и изтъква, че едва не е изгубила бебето си, докато го преследва. Заявява му, че трите й деца ще са единственият й приоритет занапред. Керим я умолява за прошка, че не е успял да спечели доверието й. Хюлия го укорява, че е прекалено арогантен спрямо околните и не обмисля своите постъпки. Признава му, че причината да го заблуждава по време на целия им брак е бил страхът й да не го изгуби, но вече се е примирила с раздялата им. По-късно Керим пожелава да остане с нея през нощта, но Хюлия го отпраща. Керим се прибира съкрушен в имението, където Хюсеин безуспешно се опитва да го разведри. Съветва го да подкрепи Хюлия и да й докаже, че може да се промени. Мелек отказва да остане в имението и се прибира в своя дом. Тя споделя с Нилай опасенията си, че Бахар няма да се завърне при тях. Нилай се свързва с Хюлия и я информира за поредната истерична криза на сестра й. Изтъква, че Мелек има нужда от специализирана медицинска помощ.

На следващата сутрин Зейнеп предупреждава Хюлия, че Хазар се опитва да я съблазни. Съобщава й, че отново е получила цветя от своя таен ухажор. Хюлия признава през Зейнеп и Махир, че е много изплашена от постоянните доставки на букети и Махир я уверява, че ще проучи кой стои зад тях. Хюлия е силно огорчена, когато узнава, че ще бъде изписана, но Дюйме трябва да остане в болницата още няколко дни. По-късно Керим пристига в болницата, за да я отведе в имението. Тя му споделя, че не желае да напусне без Дюйме, но той я успокоява, че лекарите ще се грижат добре за нея и й напомня, че другите й деца също имат нужда от нея. Докато наблюдават Дюйме, те отново влизат в конфликт. Хюлия заявява на Керим, че независимо от отношенията им няма да допусне двамата да  спорят пред децата си.

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Мандалорианецът и Грогу се готвят за галактически приключения на големия екран

admin

Днес (09-ти май) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Опасно изк.": (29 март)

admin

Утре във "Врагът отблизо": Гилотината хваща Роксана и Тилапия (28 юли)

admin

„Пантанал“, еп.1 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy