Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 34

На следващия ден в офиса един служител показва на Гопика как да използва лупа, за да идентифицира диамантите, които се нуждаят от полиране. Гопика се опитва да го използва върху диамант, но се затруднява да види ясно. Сакшам забелязва това от разстояние и предлага да помогне, но Гопика сигнализира, че е добре. Прия се дразни и изпраща на Гопика съобщение, в което намеква, че тя не заслужава позицията, в която се намира.

Гопика взема назаем лупа от друг служител и разбира, че Прия е подправила лупата ѝ. Подозрителна, Гопика забелязва, че Прия изглежда притеснена, докато гледа телефона си. Гопика решава да я проследи и чува как Прия се уговаря да се срещне с някого в складовото помещение. Гопика записва разговора с телефона си. В складовото помещение Прия се кара на репортера за нетърпението му, подава му пари и си тръгва.

След като преглежда видеозаписа, Гопика с ужас установява, че записът е неясен. Смехът на Прия отеква, докато тя се подиграва на Гопика, разкривайки, че умишлено я е въвела в заблуда, и заявявайки, че е способна да се справи сама със ситуацията. Гопика осъзнава, че трябва да предприеме действия, и се вглежда в екрана на телефона си, внезапно шокирана от нещо, което вижда във видеото.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Златно момче – Епизод 15 (Ето какво ще видим) 29-ти декември

admin

„Три сестри“, еп.229 и еп.230: Сомер разбира, че има още един брат!

admin

Утре (21-ви май) в “Скъпа мамо” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди се връща у дома, но открива (17 април)

admin

„Свободна да избира“ еп. 203 – Нова драма в живота на Анупама!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy