Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 35

Гопика заявява на Прия, че планира да я замени в живота на Сакшам, и дава на Прия срок до следващия следобед да направи своя ход. Прия предупреждава, че ако Гопика се провали, тя ще напусне къщата доброволно. Гопика приема предизвикателството. На следващата сутрин Гопика смята, че трябва да попречи на Сакшам да отиде в офиса.

Прия забелязва, че Сакшам все още е вкъщи, и се интересува от плановете му. Сакшам обяснява, че очаква посещение на клиент, затова ще си остане вкъщи. Междувременно Гопика се моли в храма. Прия се приближава до Гопика и дискретно поставя в ръката ѝ странно лекарство, което кара Гопика да се чувства некомфортно. Прия се усмихва, уверена, че действията ѝ ще повлияят на предизвикателството.

Пристига Рават и казва, че е спечелил много благодарение на работата на Радхика. Той иска да се срещне с Радхика, но Сакшам си спомня обещанието си към Прия да не разкрива истинската ѝ самоличност. Сакшам отхвърля молбата на Рават, с което го разочарова. Прия съветва Сакшам да разкрие самоличността на Радхика пред всички. Сакшам представя Прия като Радхика, изненадвайки всички. Митхила пита защо Сакшам смята, че Прия е Радхика, а той обяснява, че Прия му е казала това.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Нов трейлър на “Уроци по химия” с участието на Бри Ларсън

admin

Утре (28-ми септември) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

Утре (07-ми ноември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

Наследство еп.230: „…сега искам всичко да е истинско!“ – какво ще се случи…

admin

Утре в "Не ме оставяй": (17 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy