Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 36

Сакшам си мисли, че Гопика е пристигнала за тяхната среща. Той й признава новооткритата си любов, вярвайки, че са създадени един за друг, въпреки предишните съмнения. Той обаче е шокиран да открие, че пред него е Прия. Тя го дрогира и го отвежда преди Гопика да пристигне.

Гопика се чуди защо Сакшам все още не се е появил. Кешав дава храна на някого, облекчен, че Митхила не го е следила два дни, предполагайки, че тя вече не го подозира. Кешав е наблюдаван от Митхила. Тя иска да разкрие истината и пита Минала за местонахождението на Кешав. Митхила подозира, че Минал лъже, и се изправя срещу Кешав, когато той се връща. Кешав твърди, че е излязъл, след като не е могъл да заспи. Митхила е решена да разкрие истинската история.

Сакшам се събужда, вързан, и разпитва Прия за ситуацията, в която се намира. Той е шокиран и я обвинява, че е разрушила приятелството им, твърдейки, че е полудяла. Прия признава, че е дълбоко влюбена в него, но Сакшам разкрива любовта си към съпругата му Гопика. Това разстройва Прия. Междувременно Чираг разпитва Гопика за плановете ѝ за срещата и научава, че Сакшам не е бил на терасата, както е очаквал.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Долунай Сойсерт се завръща на екран

admin

Днес (30-ти май) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

„Кой да знае?“ с водещ Александър Кадиев стартира на 1 януари 2024г.

admin

Откраднати мечти – Епизод 138 (Ето какво ще видим) 13-ти декември

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Сание иска прошка от Нефес и решава да искат Назар за снаха (22 септември)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy