Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Мистър Грешен”, еп.7 – какво ще се случи…

Отчаяна и пияна, Езги отчаяно се нуждае от някого, с когото да поговори след разговора с бившия си, а Йозгюр е единственият човек, който изглежда наистина я разбира. Езги звъни на вратата на Йозгюр, за да му каже, че е бил прав. Тя заспива пред вратата му.

Междувременно Йозгюр се прибира вкъщи с непозната жена, но след като вижда, че Езги е в безсъзнание, той веднага и без колебание прекратява срещата си. Загрижен за Езги, той се опитва да ѝ помогне, но пияното ѝ състояние прави невъзможно намирането на ключовете ѝ. Той я връща в апартамента си и се грижи за нея, докато тя има висока температура. Той я преоблича, защото дрехите ѝ са мокри. Накрая я оставя да лежи в спалнята, докато той спи на дивана.

На сутринта Езги се събужда и преживява смесица от шок и възмущение. Тя се съмнява в себе си и смята, че е постъпила погрешно с Йозгюр. Приятелките на Езги са изненадани да я видят облечена в мъжка риза. За да обясни необичайния си избор на облекло, Езги заявява, че тя принадлежи на Сонер. Приятелките ѝ, които смятат, че тя все още страда по бившия си, решават да организират ритуал, който да ѝ помогне да се освободи от старите си спомени с него.

Текст от potv.bg

Вижте също..

“Опасно изкушение”: Доказват, че Йълдъз е прелюбодейка

admin

Какво се случва на финала на “Почукай на вратата ми”?

admin

Тази седмица в „Песента на живота“

admin

Утре в "Опасно изк.": (10 юли)

admin

“Мрежа от лъжи”: Волкан попада в затвора за дълго

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy