Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 37

Гопика и Чираг работят заедно, за да разбият стената за да стигнат до Сакшам. Гопика е шокирана, когато открива, че Сакшам е в безсъзнание. Тя го вкарва в къщата и го моли да отвори очи. Кешав предлага да отведат Сакшам в болница, което плаши Гопика. Митхила я утешава, като я уверява, че Сакшам ще се възстанови. Гопика проверява пулса му и разбира, че той не диша.

Бързо тя прилага спешно изкуствено дишане, което съживява Сакшам. Митхила моли Чираг да донесе вода. Със сълзи на очи Гопика прегръща Сакшам, който също се разчувства. Митхила подава на Гопика чаша вода за Сакшам и го насърчава да пие. В един емоционален момент Сакшам разкрива, че е възнамерявал да ѝ признае чувствата си преди полунощ. Гопика отбелязва, че все още не е полунощ. Сакшам признава, че се е влюбил в нея, и обещава да бъде до нея завинаги.

Гопика се усмихва, отвръщайки на чувствата му. Тя му признава любовта си и изразява желанието си да бъдат заедно завинаги. Двамата се прегръщат, а Митхила и семейството са щастливи да станат свидетели на единението им. Чираг предполага, че е полунощ и е време да разрежат тортата. Митхила се съгласява. В този момент пристига Прия и наблюдава празненството.

Текст от potv.bg

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп.239: Последната вечеря на Алпай?! – какво ще се случи…

admin

Утре (07-ми септември) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

Утре (06-ти май) в “Домът, в който си роден, е твоята съдба” Нух и Джемиле излизат да пият чай

admin

“Опасно изкушение” за последен път по bTV

admin

Опустошителна буря в имението на любовта – тази и утре вечер в „Ергенът“ по bTV

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy