Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Почукай на вратата ми“, еп.57 – какво ще се случи…

След като изпраща Селин, Серкан се връща в ресторанта и се среща с Еда и Ефе, които си тръгват. Той казва, че е дошъл за Еда, а Ефе казва, че му е звънял, но линията е била заета, защото иска да говори с него. Серкан казва, че вече може да говори, а Ефе признава, че без да иска е променил настройките на принтера, но не е осъзнал какво е направил, докато не се е срутил покрива на къщата. Защо сега си признава, пита Серкан, а Ефе отговаря, че сега, когато проблемът е отстранен, е сметнал, че е най-добрият момент да каже истината. Казва, че също така е признал на Емре, че той е бил този, който е причинил грешката.

Серкан не вярва на признанието на Ефе. Той смята, че Ефе умишлено се е опитал да съсипе репутацията му, но Ефе се извинява и казва, че е изпратил писмо до Емре и Серкан, в което обяснява инцидента и се извинява. След като Ефе си тръгва, Серкан казва, че ще заведе Еда у дома, но тя отказва. Еда е ядосана, че той е довел Селин в ресторанта и че ще остане в къщата със Серкан.

В ресторанта Серкан се опитва да успокои Еда, която колкото повече се ядосва, толкова по-силно говори. Той казва, че не вижда нищо лошо в това да позволи на Селин да остане в къщата за няколко дни, но Еда го обвинява, че държи бившите си приятелки наоколо, за да подхранва егото си. Тя го обвинява, че той я следи, защото я ревнува. Серкан се опитва да я успокои, като настоява, че това не е вярно, но тя казва, че щом той може да живее така, както иска, може и тя

Текст от potv.bg

Вижте също..

Скъпа мамо – Епизод 100 (Ето какво ще видим) 22-ри август

admin

„Моето име е Мелек“, еп.208: Сеит Али и Джумали разбират истината!

admin

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

admin

„Златно момче“, еп.15 – какво ще се случи…

admin

„Плен“, еп.40: Орхун демонстрира колко много обича Хира! – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy