Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Почукай на вратата ми“, еп.58 – какво ще се случи…

Серкан отива при Еда, която работи на бюрото си, и ѝ казва, че трябва да поговорят, Еда му отговаря, че сега не ѝ се говори, но довечера ще дойде при него, но преди Серкан да успее да я накара да се съгласи, Ферит и Алптекин идват при него и му казват, че имат важна среща, на която трябва да присъства и той. Пристига и Джерен, която обяснява на Еда, че адвокатите на Емре са я повикали да присъства на срещата, тъй като тя е адвокат на компанията “Арт Лайф”. Тя казва на Еда, че срещата има нещо общо с инцидент, станал преди много години, но не знае никакви подробности.

Когато Серкан вижда Джерен, той ѝ казва, че не е необходимо да присъства адвокат. Джерен смята, че решението му е, защото не ѝ има доверие, но Ферит казва, че причината не е в това.

Селин вижда как Ферит говори със Джерен и малко след това Серкан ѝ казва, че тя няма да присъства на срещата, защото не я засяга. Това събужда любопитството ѝ, затова Селин отива при Ферит, за да разбере за срещата, но той не ѝ казва нищо.

Селин се обажда на Лейла и ѝ казва да направи списък на всички проекти, които компанията е имала от 2002 г. до сега, и да ѝ го предаде възможно най-скоро.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Епизод 176 (Ето какво ще видим) 24-ти януари

admin

Епизод 13 (Ето какво ще видим) 09-ти февруари

admin

Утре в "Богатите също плачат": Луис Алберто разбира, че Мариана и Сантяго са любовници (12 юли)

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (17 август)

admin

Зрителите на “Златно момче” остават в очакване на развръзката в следващия сезон

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy