Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Световното първенство по вдигане на тежести 2023 – от 6 септември пряко по RING

На 6 септември (сряда) начало на участието ни ще постави Иван Димов. В категория до 61 кг европейският шампион от Тирана 2022 г. ще атакува място сред най-добрите. Надпреварата ще можете да наблюдавате от 23:00 ч. в ефира на RING.

Ден по-късно, в четвъртък (7 септември), от 19:00 ч. пряко по RING и на стрийм на сайта www.btvsport.bg на подиума при 67-килограмовите ще се появи Валентин Генчев, който ще се опита да събере стабилен двубой в преследване на олимпийската мечта.

Един от най-опитните в българския отбор – Божидар Андреев – ще преследва отличията в Саудитска Арабия на 11 септември (понеделник). От 16:30 ч. зрителите на RING ще могат да проследят битката на сливенския щангист за отличията в Рияд.

Последен, но не и по важност ще се състезава Христо Христов. На 16 септември (събота) „Ще видите новия Христо!“, както се закани варненецът при заминаването на летището. Европейският първенец от Тирана 2022 г. има една мисия пред себе си – да докаже, че формата е временна, но класата е вечна.

Стартът на категория до 109 кг при мъжете е от 19:00 ч. и ще бъде излъчен пряко в ефира на RING и на стрийм безплатно и без регистрация на спортия сайт www.btvsport.bg.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Три сестри – Епизод 45 (Ето какво ще видим) 05-ти януари

admin

Мрежа от лъжи – Епизод 61 (Ето какво ще видим) 28-ми декември

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Сагар е разобличен; Гена и Анант са заловени от Кумар (28 март)

admin

Тази седмица в „Откраднати мечти“

admin

„Три сестри“, еп.126: Сомер и Мустафа се изправят един срещу друг…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy