Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Ана Лусия Домингес коментира „Трима братя, три сестри“ 2

Звездата на колумбийската актриса Ана Лусия Домингес изгрява с двойната роля на Ливия Рейес и Рут Урибе в хитовата семейна сага „Трима братя, три сестри“ (2023). Затова и почитателите на легендарната поредица остават дълбоко разочаровани, че Ана Лусия отказва да се присъедини към екипа на продължението. Преди излъчването на новите епизоди тя разкри причината да не участва в сериала.

„Вече имах друг ангажимент, чиито снимки съвпадаха с датите за „Трима братя, три сестри“ в Колумбия. Може да се каже, че нямах възможност да разпределя времето си. Но съм уверена, че сериалът ще бъде успешен и аз ще следя новите епизоди заедно с почитателите. Дълги години очаквахме това да се случи, сюжетът е интригуващ, актьорският състав – невероятен, така че поредицата трябва не бива да се пропуска“, споделя тя.

Ана Лусия сега и в сериала

Домингес признава, че участието в първия сезон е променило живота й: „Това е една от най-продаваните теленовели в света. Преди 15 години бях в Испания, а преди година снимах филм там, и феновете все още ме разпознават с тези две героини – Либия (Рейес) и Рут (Урибе), което е много страхотно“.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

През 2022 г. Ана Лусия има възможност отново да работи с колегата си Майкъл Браун (Франко – „Трима братя, три сестри“) в криминалната поредица „Предчувствие“ на американската компания „Нетфликс“ събира на екран две от най-известните лица от малкия екран – аржентинския актьор Майкъл Браун и колумбийската му колежка Ана Лусия Домингес. Това е третият съвместен проект на прочутите артисти.

Браун се превъплъщава в образа на Симон Дуке, чийто живот поема драматичен обрат. Съпругата му Валерия е отвлечена и убита, а сърцето й е присадено на Камила (Ана Лусия Домингес), годеницата на опасния мафиот Сакариас Сиенфуегос. Симон е непримирим след загубата на своята съпруга и е решен да открие виновника за нейната смърт, но по ирония на съдбата се влюбва в Камила.

 

Материалът Ана Лусия Домингес коментира „Трима братя, три сестри“ 2 е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Тази вечер в „Мен не ме мислете”

admin

Утре в "Нашата история": (22 април)

admin

Утре в "Домът": (16 април)

admin

10-те най… Родителите актьори, играли с децата си в теленовелите III част

admin

„По-красива от теб“ с премиера на 25 октомври

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy