Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 40

Прия чака Сакшам. Когато той влиза в стаята, Прия му се усмихва. Сакшам обаче взема възглавницата си и избира да спи на дивана. Прия се съмнява в решението му, тъй като той публично я е приел, но сега изглежда дистанциран. Сакшам обяснява, че все още е разстроен и се нуждае от време. Прия се чувства обезсърчена от нежеланието му да спи с нея, вярвайки, че усилията ѝ са били в негова полза, но той остава дистанциран.

Прия изкрещява, изразявайки страха си от лошите сънища, и моли Сакшам да остане с нея. Почукване на вратата ги прекъсва и за тяхна изненада на вратата е духовника. Сакшам пита защото е там, на което духовникът разкрива, че е повикан от Сакшам. Гопика деликатно дава знак, че тя го е повикала на Сакшам.

Тогава Сакшам се преструва, че гп е поканил, за да прецени дълготрайността на брака им. Духовника предрича, че бракът им ще се разпадне, ако продължат да делят една и съща стая. Прия предлага да спят в друга стая, но духовника предлага покаяние, включващо спане върху камък. Въпреки нежеланието на Прия, Сакшам разкрива, че Гопика веднъж е отказал по същия начин, което е довело до разпадането на брака им. Прия, уплашена от това разкритие, се съгласява.

Междувременно Кешав влиза в стая, в която е държана в плен жена. Той ѝ носи храна и се извинява, че я държи заключена. Митхила решава да проучи мазето. Кешав, разтревожен от звука на приближаващите ѝ стъпки, започва да се притеснява. Едновременно с това пленената жена се приближава към Кешав с чиния, готова да го удари.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Утре (22-ри ноември) в “Три сестри” Ето какво ще видим

admin

Утре (07-ми авгурст) в “Вятърничав” Азат дава пистолета

admin

Утре в "Не ме оставяй": (27 април)

admin

Епизод 100 (Ето какво ще видим) 06-ти декември

admin

Утре в "Мистър Грешен": Йозгюр и Езги бягат заедно (27 септември)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy