Image default
Всички Сериали Интересно

Остани с мен: Безкрай – Епизод 41 (Ето какво ще видим)


Кешав си тръгва. Митхила, нетърпелива да разкрие истината, успява да отвори заключената врата с помощта на помпа. Вътре тя намира жена, свита на легло. Жената първоначално реагира със страх и заплашва Митхила, но Митхила я уверява, че ще ѝ помогне. Сакшам, в стаята си, не може да проумее идеята, че Гопика се е заключила в хладилника доброволно. Той си спомня думите на Прия и се ядосва, като решава да се изправи срещу Гопика за участието на Прия.

Гопика признава, че Прия наистина стои зад това, но призовава Сакшам да се успокои, твърдейки, че намерението на Прия не е било да я убие, а само да ѝ даде урок. Тя настоява, че не бива да застрашават плана си, като се изправят срещу Прия. Сакшам обаче е решен да предприеме действия срещу Прия. Гопика се опитва да го успокои, като го прегръща и целува по бузите и челото, и накрая успява да го убеди.

Междувременно Митхила спасява жената от тъмната стая и я разпитва за самоличността ѝ и как е попаднала там. Преди да успее да получи отговорите, Митхила получава обаждане от Минал. Когато Митхила се обръща обратно към жената, тя е шокирана да открие, че жената е изчезнала.



Остани с мен: Безкрай – Епизод 41 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

Епизод 54 (Ето какво ще видим) 09-ти септември

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": (24 април)

admin

„Златно момче“, еп.30 – какво ще се случи…

admin

Утре във "Врагът отблизо": Даниел е наблюдаван от; Роксана слага край на "Лас Дунас" (28 август)

admin

Утре в "Наследство": Икбал уведомява Яман, че Зия е получил нервна криза; Яман открива, че Сехер и Юсуф не са в къщата; Кираз отива на свиждане на Ердал (3 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy