Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 42

Гопика се приближава до Митхила, за да ѝ иска да ѝ зададе въпрос, но Митхила ѝ дава пари и ѝ нарежда да си тръгне, като ѝ казва, че задачата ѝ е изпълнена. Гопика, любопитна към жената от скицата, разпитва Митхила за самоличността ѝ, но Митхила отказва да сподели каквито и да било подробности. Гопика се вглежда в скицата, чувствайки връзка с жената, и си тръгва. Междувременно Митхила фотографира скицата и я изпраща на някого, като го инструктира да събере дискретно информация за жената.

Навън Прия изразява разочарованието си от ситуацията, в която е попаднала заради думите на духовника. Чувствайки се безпомощна, тя решава да влезе в къщата през прозореца, за да си почине. Гопика забелязва това и взема Прия за крадла. Двете се спречкват, докато Прия не разкрива истинската си самоличност и намерението си, а именно да използва тоалетната.

Гопика отива в стаята на Сакшам, за да го събуди. Докато се опитва да го събуди, Сакшам закачливо я придърпва към себе си. След като се събужда, Гопика разпитва Сакшам за съня му и за кого е мислил. Сакшам признава, че Гопика е тази, която занимава мислите му. Двамата споделят нежен момент и Гопика казва на Сакшам, че има да му покаже нещо. Въпреки колебанието му, Гопика го убеждава да я придружи.

Текст от potv.bg

Вижте също..

„Наследство“ еп.339: Сехер разбира, че майката на Яман е болна от рак!

admin

„Златно момче“, еп. 143 – Кязим се противопоставя на брака на Хатидже!

admin

Утре (26-ти август) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Не ме оставяй": Тарък разбира, че Фирузе е била уволнена, и я; Орхан разкрива на Арзу, че се е завърнал, за да (20 юли)

admin

Утре (07-ми септември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy