Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Вятърничав”, еп. 73 (Diema Family) – какво ще се случи…

Мелике се обажда на Реян и казва, че не може да успокоят Гюл, а не искала да тревожи майка й, Реян и казва, че веднага ще дойде, а Миран и казва, че и той тръгва с нея!

– Реян, изкарай цялата си ярост върху мен, крещи, бий ме, но не спирай да вярваш в Мен, и казва Миран когато я оставя пред чифлика на Шадоглу.

Реян му благодари, че е дал кръв за баща й, че ѝ е помогнал да го види… Миран и отвръща, че баща ѝ непременно ще се оправи, че „бащите стоят на крака, заради децата си“, а след като Хазар ѝ го е обещал, той непременно ще го направи!

Миран виждайки как Реян се отдалечава, вика след нея, поне да му даде надежда, а тя се обръща и му казва, че тя няма надежда, за да му я даде на него!

Мелике казва на Реян, че се връщат в имението, защото Насух иска след изписването на Хазар, той да се върне там!

Хандан пита Азат, какво е решил по-повод женитбата си с Елиф, а той и отговоря, че сега не може да мисли по този въпрос и тръгва за болницата!

Ярен казва на майка си, че още днес ще уреди женитбата на брат си, и си уговаря среща със Султан.

Сутринта Миран отново отива на онзи мост и се заклева, че няма да се откаже от Реян и на нея няма да позволи, да се откаже от него!

Хандан прави забележка на Реян, как може след случилото се, да позволява на Миран, да се навърта около нея, но тя и отвръща, че на никой няма да дава обяснения за личния си живот!

В имението на Асланбей на закуска, Султан мислейки си, че Азизе е далече, далече от тук, сяда на място на Азизе на масата и казва, че от днес това е нейното място, защото баба ѝ винаги е казвала „Да си знае мястото“ и сега си знае мястото.

Азизе излиза и казва, че отново не я е разбрала правилно, това, което е искала да ѝ каже, а Султан за малко да се задави, след като разбира, че Азизе е в къщата.

Миран се чуди, защо никой в имението нито е чул, нито е видял, как е влязъл и паднал Хзарт, а най-вече защо е дошъл – всичко е много странно.

Фарат изразява мнение, че може би е дошъл да го убие, но Миран го отхвърля – Хазар Шадоглу не е такъв човек, той не играе игри, ако искаше нещо да ми направи, той директно пред мен щеше да застане! Има друга причина, но каква?

Текст от potv.bg

Вижте също..

Утре в "Почукай на вратата ми": (26 юли)

admin

„Пантанал“, еп.69 – какво ще се случи…

admin

Шевал Сам с концерт в НДК на 23-и декември

admin

Епизод 56 (Ето какво ще видим) 12-ти юни

admin

„Мистър Грешен“, еп. 18 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy