Image default
Всички Сериали Интересно

Остани с мен: Безкрай – Епизод 43 (Ето какво ще видим)


Гопика дава знак на Сакшам да се съгласи с Кешав и Минал. Когато Митхила се опитва да обсъди опасенията си, Гопика я прекъсва, подчертавайки, че това е правилното решение, тъй като Прия вече е съпруга на Сакшам. Гопика заявява, че ритуалът трябва да се изпълни правилно и ги предупреждава, че половината от похарчените пари са нейни. Минал реагира с недоволство на отношението на Гопика. Митхила пита Гопика за истинските ѝ намерения зад Мух Дикхайи, Митхила неохотно се съгласява да участва, но си тръгва, без да е доволна.

В кухнята Гопика готви, когато пристига Прия и изразява щастието си от това, че е приета в семейството, и от предстоящата церемония Мух Дикхайи. Тя се подиграва на Гопика и започва да си тръгва, но Гопика я предизвиква. Прия приема предизвикателството и заявява, че този път тя ще излезе победителка.

Хитен и Теджал разговарят по телефона. Колежката на Теджал я насърчава да събере информация за миналото на Хитен, което подтиква Теджал да го попита за любимия му подарък. Хитен пита дали може да ѝ изпрати подарък и иска адреса ѝ. Колегата на Теджал я съветва да даде адреса на офиса си от съображения за сигурност. Аши гледа видеоклип, в който са заснети Сакшам и Гопика. Гопика хваща Аши в действие, което води до напрегнат момент. Аши случайно изпуска телефона си от шок. Гопика е изненадана от реакцията на Аши. Тя ѝ казва, че екранът ѝ е счупен. Аши сочи с пръст Гопика, която спокойно предлага на Аши да ѝ купи нов телефон на стойност пет хиляди. Аши вместо това иска петдесет хиляди в брой.



Остани с мен: Безкрай – Епизод 43 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи

admin

Утре (07-ми декември) в “По-красива от теб” Ето какво ще видим

admin

„Мащехата“, еп.14 – какво ще се случи…

admin

Утре в "Мр. от лъжи": (14 април)

admin

Днес (17-ти юли) в “Откраднати мечти” Левент се унася и заспива

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy