Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 44

Рамила проследява Теджал и се сблъсква с някого, докато се опитва да я хване на местопрестъплението. Рамила разбира, че Теджал пътува с рикша в посока, противоположна на къщата на Моди, и подозира, че Теджал крие нещо важно.

Сакшам убеждава медицинските сестри да оставят Субхадра при тях, а Прия изразява опасения. Сакшам убеждава Прия в противното и Гопика отвежда Субхадра в стаята ѝ. Сакшам се усмихва на Митхила. По-късно Теджал се връща. Тя отваря очи и открива Рамила, която държи метла, изненадана от присъствието ѝ. Рамила разпитва за това къде е била Теджал.

Теджал се опитва да прикрие следите си, но Рамила разкрива, че Аши я е информирала, че Теджал не посещава семейството Моди. Теджал отговаря, че е споменала, че отива в дома на Минал, но не е уточнила, че е в резиденцията на Моди. Рамила остава твърдо решена да разкрие истината за действията на Теджал.

Гопика се грижи за раната на Сакшам и двамата обсъждат ситуацията. Сакшам отдава дължимото на Гопика и Митхила за решението си да задържи Субхадра в къщата. Гопика го прегръща и Сакшам я хвали, че се е изправила срещу семейството, за да предизвика Прия.

Междувременно Прия се оплаква, че е принудена да спи навън заради Гопика. Тя решава да посети Сакшам в стаята му, като иска да инициира романтична среща. От прозореца тя става свидетел как Сакшам и Гопика се прегръщат.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Утре в "Наследство": Яман отива да разпознае трупа на Зия (5 юни)

admin

„Доброта“, еп.39 : Дамла и Пойраз се сближават, но се появява Неслихан…

admin

Утре в "Опасни улици": В болница (16 март)

admin

“Свободна да избира” еп. 157 – Барха и Анкуш кроят зъл план!

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Анант разбира, че в ареста Гена се е отказала от адвоката, който ѝ е наел (20 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy