Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Мария Илиева е мишена на новия СУПЕР БЛОК БУТОН в Гласът на България

В новия епизод на почит ще е българската музика, а участниците ще изпълнят едни от най-обичаните песни на – Стефан Вълдобрев, Георги Христов, D2, Ку-Ку бенд, Софи Маринова и други. Музиката е най-ценната опората за млада певица, преживяла изключително тежка история, която успява да остави зад гърба си. Именно тя е мотивът й да върви напред и да стигне до голямата сцена на „Гласът на България“, и да продължи да вярва в себе си.

Изненадите и хубавата музика ще вървят ръка за ръка в неделя вечерта, а може би най-големият сюрприз за сезона ще е за четиримата звездни треньори, които първо истински ще се изумят, след което ще получат една много специална покана и за финал ще преминат към голяма забава всички заедно на сцената. Уникално пънк-рок-метъл изпълнение ще „отвее главите“ им, а след поредния впечатляващ участник Миро със задоволство ще обяви, че тази година именно той е представителят на колегите от поп-фолка.

Изключителни гласове, темпераментни участници, страхотна енергия и невероятни обрати очакват всички пред екраните в неделя от 20 ч. по bTV.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Епизод 270 (Ето какво ще видим) 23-ти април

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Имението е разделено на две, Гена е заставена да избира между Сурия и Урмила; Тя решава да остане с Урмила (4 юли)

admin

Утре във "Врагът отблизо": Роксана хваща Алисия да; Алехандро потвърждава подозренията си (20 септември)

admin

Първа драматична елиминация в “Един за друг”

admin

Чуй ме – Епизод 14 (Ето какво ще видим) 28-ми януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy