Image default
Всички Сериали Интересно

Мистър Грешен – Епизод 17 (Ето какво ще видим)


Езги излиза и моли портиера да ѝ извика такси. Той ѝ казва, че таксито ще дойде след 10 мин. Езги му казва, че ще си хване някое от улицата. Той я убеждава все пак да изчака таксито.

След малко Йозгюр излиза от гаража и като вижда Езги я пита, какво прави още тук, а тя му отговаря, че си чака таксито. Йозгюр я подканя да се качва.

Действието се пренася в ресторанта, където Гизем казва на Емре, че Езги закъснява и още от първия ден се държи като шеф.

-Може да не е шеф, но отговаря за връзките с обществеността и стои над нас, а и като се има предвид и влиянието, което има върху г-н Йозгюр – обяснява Емре.

-И какво влияние има тя над него? – пита ядосана Гизем.

-Според мен г-н Йозгюр си пада по нея!

Гизем ядосана му отвръща, че Езги не е негов тип, а и колко момичета са минали от тук, но никоя не е останала, затова нека да видят колко дълго Езги ще се задържи тук?!

В този момент пристигат Езги и Йозгюр. Йозгюр вижда Озан и отива при него, като го пита какво прави, а той му отговаря, че работи по уъркшопа. Чувайки това Езги пита каква е темата, а Озан отговаря, че латино кухна и предлага и тя да се включи, а тя му отговаря, че с радост ще се включи. Озан пита Йозгюр дали е говорил за рекламата на уъркшопа с някоя агенция. Йозгюр казва, че чака днес да му отговорят.

-Докато работех в организационната фирма също правихме латино вечери и не знам, дали правите подобни тип неща, но може да стане много приятна вечер – казва Езги.

Гизем се доближава и казва, че не правят такива неща тук.

-Може да го превърнем в парти?! Латинска храна, музика, танци, коктейли… – добавя Езги.

Идеята на Езги харесва на Озан, а Емре се провиква от бара, че и според него е готина, а Йозгюр казва, че го правят и разпределя работата.

Емре отговаря за коктейлите, Озан за храната, той за рекламата, а Езги за организацията, като добавя, че Гизем може да помогне на Езги ако желае.

Емре ядосва Гизем, като ѝ казва, че са ѝ дали някаква работа, ей така и той не е сигурен, че тя ще изгони Езги от тук или тя ще изгони нея, но той внимателно следи развитието с нетърпение.

Ирем казва на Денис, че тази вечер ще прави вечеря, но тя сигурно няма да дойде, защото работата, която толкова много е искала, шефът им я е дал на нея. Дениз казва, че след като шефът им е дал работата на нея, значи е имал нещо предвид, затова от такива неща не се засяга и с удоволствие ще дойде довечера. Ирем ѝ казва, че вечерята ще е в Лагабия и предлага двете заедно да тръгнат, Дениз се съгласява.

Дениз се досеща, че Ирем е направила вечерята в Лагабия нарочно.

Езги показва на Йозгюр снимки, за да му покаже как си подставя латино вечерта, а той не може да се насити на аромата на косата ѝ, но не го показва на Езги. В този момент майката на Езги звъни. Езги го пита, какво е решил, дали ще съобщят на родителите си, че се разделят. А, той ѝ казва, че е по-добре да не го правят, защото усеща, че майка му отново ще тръгне да му търси приятелка и предлага да го отложат, поне докато отворят новото заведение.

-Добре, но трябва да кажем едно и също нещо! Сега ще отговоря на мама, но тя не знае, че работя тук – казва Езги.

Езги вдига на майка си и ѝ казва, че е навън и не е удобно да говорят и ще ѝ се обади по-късно. Невин я пита какво смята да прави довечера, а Езги ѝ казва, че е навечеря с Йозгюр. Майка ѝ е недоволна, че след всичко, което ѝ причини Йозгюр тя все още е с него. Езги отговаря, че ще поговорят по-късно и затваря.

Йозгюр казва, че много добре са се представили, след като майка ѝ го мрази.

-Не тя не те мрази, просто е разочарована, защото те беше обикнала!

-И моята майка теб! Е, ти сигурно ще си тръгнеш по-рано, нали каза, че си на вечеря? Може да тръгваш!

-Не, ако има работа за мен ще остана!

-Не, може да си тръгваш!

След като Езги си тръгва Йозгюр е без настроение. Озан ги пита какво му е, дали е заради Езги, а той отговаря, че е уморен.

-Какво си вършил толкова днес? Но, ако е заради Езги, не се напрягай, на нея не ѝ се ходеше на тази вечеря и съм уверен, че няма да отиде!

Езги се прибира в къщи и гледайки се в огледалото си казва, че има температура, че е пребледняла и няма как така да отиде на първата вечеря със Сердар. Пристига Джансу и ѝ казва, че нищо ѝ няма и я кара да се приготви за вечерята с доктора.

  • Ще отидели Езги на вечер със Сердар?



Мистър Грешен – Епизод 17 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

Днес (19-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Селчук заявява на Арас, че

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре (27-ми ноември) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Пътят на Васил Василев и Валентин Петров в “Игри на волята” 5 приключи

admin

Интригуващи загадки и хитови криминални мистерии по KINO NOVA

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy