Image default
Всички Сериали Интересно

Остани с мен: Безкрай – Епизод 46 (Ето какво ще видим)


Теджал пристига в кафенето заедно с колегата си и е изненадана от това, че всички са облечени в черно и червено. Теджал решава да съобщи на Радж, че не може да се срещне с него днес, а Хитен решава да съобщи на Киара, че ще се срещне с нея някой друг ден. Хитен се радва да получи обаждане от Киара, която му казва, че не може да се срещне с него точно сега. Когато Теджал тръгва да си ходи, тя случайно се сблъсква с Хитен.

Изненадани да се видят, Хитен и Теджал осъзнават, че са говорили с един с друг. Теджал се кара на Хитен. Рамила, която е наблюдавала, се обажда на Киара. Шокираното изражение на Теджал привлича вниманието на Рамила и я кара да се приближи до тях. Рамила обвинява Теджал, че флиртува с мъже, но Теджал се защитава, като обяснява, че го прави, за да печели пари. Теджал контрира, като обвинява Хитен, че ѝ изневерява, и казва, че ще поиска развод и издръжка. Рамила се хваща за гърдите и пада на земята, шокирайки Хитен и Теджал.

Междувременно в кухнята влиза Сакшам и забелязва притеснението на Гопика заради постоянните прегръдки на Прия.Той успокоява Гопика и закачливо я моли да отговори на неговото „Обичам те“. Когато Гопика се колебае, той шеговито я нарича „Сита“. Гопика предлага да изключи газта и когато Сакшам изключва газта, Гопика му признава любовта си, което кара Сакшам да се развълнува.



Остани с мен: Безкрай – Епизод 46 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

Незабравими истории и вълнуващи сюжети в „Треска за Оскари“ по KINO NOVA

admin

Новости и акценти в програмите на bTV Media Group за 24 – 30 април 2023 г.

admin

Утре (10-ти юли) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Моето име е Мелек – Епизод 82 (Ето какво ще видим) 16-ти януари

admin

„Ти разкажи, Черно море“, еп.138, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy