Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

На излизане от ресторанта Зейнеп, Баръш, Нермин, Гюлбин и Тарък са забелязани от журналисти, които настояват да ги снимат и да вземат кратко интервю от Зейнеп в качеството й на нов управител на компанията на Нермин. Гюлбин незабелязано се отдалечава, но Тарък е принуден да остане с новите си съдружници и с неохота се съгласява да бъде фотографиран. По-късно Гюлбин информира Мелтем за срещата с медиите. Мелтем я уверява, че ще се погрижи снимките на Тарък да не бъдат разпространени в публичното пространство, но гневно предупреждава Гюлбин и Тарък да бъдат по-внимателни, за да не ги разобличат.

Зейнеп и Баръш провеждат емоционален разговор насаме в градината на имението. Тя му благодари, че е проявил търпение към чувствата й след смъртта на Мехди. Баръш на свой ред я уверява, че винаги ще я подкрепя и разкрива подозренията си относно намеренията на Тарък. Зейнеп му обещава да бъде предпазлива и го умолява да е до нея в новото й начинание.

На сутринта Сакине разпитва Нермин за новите приятели на дъщеря й. Нермин я уверява, че двамата са порядъчни личности и предлага да ги поканят на вечеря. Емине с вълнение показва на Зейнеп и майките й, че снимките на Зейнеп и Баръш са публикувани във всички медии.

Али Ръза настоятелно убеждава Баръш да посетят семейството на Зейнеп, за да поискат официално ръката й. Баръш изтъква пред вуйчо си, че идеята не е добра, тъй като в момента Зейнеп е прекалено ангажирана с новата си работа. Тарък посещава Нермин под претекст, че желае да обсъдят служебен въпрос, но умело се опитва да я съблазни. Мелтем и Гюлбин се срещат, за да обсъдят изпълнението на плана си. Гюлбин признава пред Мелтем, че за нея е огромно изпитание да е толкова близо до сестра си. Разкрива й, че Нермин първоначално е пожелала да се грижи за нея самата, но Сакине не е позволила голямата й дъщеря да бъде отведена. Гюлбин споделя с Мелтем и разочарованието си, че Зейнеп не я потърсила, когато е пораснала и е станала адвокат.

Баръш придружава Зейнеп на заседание във фирмата, на което Нермин я представя пред служителите си. Зейнеп държи реч, с която уверява всички, че компанията навлиза в нов етап от развитието си. Обявява, че приближените на Екрем са били уволнени и че Тарък ще е новият й консултант. По-късно Зейнеп споделя с Нермин и Баръш, че медиите настояват да направят репортаж за плановете й като управител, а те я уверяват, че ще се справи безпроблемно с изявата.

Сакине, Султан, Али Ръза, Нух, Емине и Саваш се заемат с ремонта на ресторанта. Саваш с усилия прикрива ревността си от близките отношения на Емине и Нух. Султан и Сакине обсъждат дали да се обадят на Джемиле, за да я убедят да се завърне при Нух. Баръш и Зейнеп посещават заведение, а по-късно към тях се присъединяват Тарък и Гюлбин. Тарък ловко убеждава Зейнеп да наеме Гюлбин на работа във фирмата. Поведението му засилва подозренията на Баръш, но Зейнеп откликва на предложението на Тарък и отправя покана към Гюлбин да работят заедно. Гюлбин инсценира известно колебание, след което приема.

Султан и Сакине предлагат на Али Ръза да приготвят различни ястия за близките си и заедно да решат кои от тях да бъдат включени в менюто на ресторанта. По време на интервюто си пред медиите Зейнеп е смутена от въпрос, свързан с Мехди и брака им. Тя овладява емоциите си и подчертава, че бившият й съпруг е бил добър човек, който е допуснал грешки заради неконтролируемия си гняв. Зейнеп уверено заявява, че въпреки всичко трудности в миналото й е успяла да продължи живота си. По-късно журналистката настоява да направи снимки на Зейнеп с Нермин и Баръш. Зейнеп предлага на Тарък също да присъства на фотосесията, но той тактично отказва, с което отново предизвиква съмнения у Баръш.

Саваш установява, че Емине е допуснала грешка в изпълнението на служебните си задачи и двамата влизат в конфликт. По-късно Саваш с раздразнение наблюдава Нук и Емине, които заедно ремонтират осветлението в ресторанта. Огорчен, Саваш заявява на Али Ръза, че желае да се прибере в имението.

Баръш се свързва с ръководството на медията, публикувала снимките им със Зейнеп, и установява, че адвокатката на Тарък се е обадила в редакцията с молба негови фотографии да не бъдат разпространявани в интернет. Али Ръза информира Баръш за странното поведение на Саваш и Баръш се отправя към имението, за да разговаря с брат си. Емине разкрива пред Нух, че отношенията им със Саваш са обтегнати заради работата в кантората. Тя признава, че се чувства недостойна за длъжността, която заема, тъй като няма нужната квалификация. Нух я утешава и я уверява, че тя е много способна и отговорна личност. Емине на свой ред предразполага Нух да й разкрие чувствата си след смъртта на Мехди и заминаването на Джемиле. Нух признава разочарованието си, че Джемиле е отхвърлила любовта му. Емине е трогната от признанието му и го уверява, че тя и близките му няма да го изоставят сам.

Тарък признава на Нермин, че е впечатлен от нея и й отправя покана за вечеря. Тя му признава, че има ангажимент в ресторанта и на свой ред му предлага да я придружи, за да сподели мнението си за новите им ястия. Баръш посещава Саваш и се опитва да го разведри. Саваш с раздразнение го уверява, че не се нуждае от помощта му. Баръш умолява брат си да проучи миналото на Тарък, разкривайки му подозренията си относно консултанта. По-късно Баръш се свързва със Зейнеп и споделя, че няма да присъства на вечерята в ресторанта, за да прави компания на Саващ. Зейнеп предлага да ги посети и убеждава Гюлбин да я придружи. Емине също се присъединява към тях и поднася извиненията си на Саваш за допуснатата грешка. Той от своя страна я умолява за прошка, че е реагирал прекалено остро.

Нермин пристигат в ресторанта, където я очакват Нух, Султан, Сакине и Али Ръза, и остава очарована от новата визия на заведението. Тарък се присъединява към тях и по време на вечерята споделя някои препоръки за менюто на ресторанта, с което предизвиква раздразнението на Али Ръза. Нух изпитва колебания дали да се обади на Джемиле, но не събира смелост да го направи. Али Ръза го утешава, че двамата скоро ще изгладят отношенията си.

Гюлбин безуспешно се опитва да предизвика ревността на Зейнеп, като танцува с Баръш. Действията й предизвикват възмущение от страна на Саваш и Емине, но Баръш бързо излиза от неловката ситуация, като признава, че Зейнеп го е научила да танцува, и продължава изпълнението с нея.

На сутринта Али Ръза и Баръш обменят впечатленията си за Тарък и Гюлбин. Саваш ги упреква, че са прекалено критични към новите им познати. Сакине посещава Зейнеп в стаята й и я разпитва за новата й работа във фирмата. Зейнеп убеждава майка си да я посети, за да я представи пред колегите си

Султан отбелязва пред Нермин, че с Тарък много биха си подхождали като двойка и случайно признава, че Али Ръза й е направил предложение за женитба. Нермин реагира с ентусиазъм, но Султан я умолява да запази новината в тайна, докато не проведе разговор с Емине. Емине се присъединява към тях и им споделя, че не е останала очарована от запознанството си с Гюлбин.

Саваш информира брат си, че компанията, в която Тарък твърди, че е работил, не съществува. Тарък споделя с Нермин впечатленията си от ястията в ресторанта и й дава своите препоръки. Тя се смущава, когато той хваща ръката й. Гюлбин дочува разговор между Зейнеп и Баръш, в който Зейнеп заявява на Баръш, че е готова да започнат приготовленията за сватбата си. Али Ръза заявява на Султан, че желае да разговаря с Емине, за да поиска ръката й от нея. Султан настоява тя първа да проведе разговор с Емине.

Баръш дочува разговор между Гюлбин и Зейнеп, в който Зейнеп признава, че все още не се чувства достатъчно готова да се омъжи отново, но не желае да разочарова годеника си. Сакине отива в компанията на Нермин и се смущава, когато охранителят не й вярва, че е майката на Зейнеп. Зейнеп отива при нея и я прегръща силно пред погледа на смутения служител.

Гюлбин упреква Тарък, че е избързал с плана им да съблазни Нермин и между двамата възниква напрежение. Зейнеп представя притеснената Сакине на колегите си. Гюлбин забелязва майка си и отива в офиса си, за да избегне срещата им. Съкрушена, тя се разридава и търси утеха от Тарък, който я прегръща и успокоява.

Зейнеп съобщава на Сакине и Нермин, че с Баръш ще започнат с подготовката за сватбата си. Нермин реагира с ентусиазъм, докато Сакине разпитва дъщеря си дали наистина е готова да сключи нов брак толкова скоро след смъртта на Мехди. Зейнеп уверява майка си, че е сигурна в решението си. Съкрушен, Баръш разсъждава върху думите на Зейнеп, разхождайки се сам край морето. По-късно той отива в имението и си припомня как като дете безуспешно се е опитвал да привлече вниманието на родителите си, които са били прекалено заети с грижите за Саваш.

Материалът Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Наследство“ еп.224: Икбал е отвлечена – какво ще се случи…

admin

Днес (19-ти юли) в “Богатите също плачат” Мариана е отчаяна, защото

admin

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 11 (Ето какво ще видим)

admin

“Свободна да избира” еп. 139 – Анупама започва нов живот с Ануж

admin

Утре (14-ти юни) в “Мрежа от лъжи” Гьонюл упреква Дерин, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy