Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Демет Йоздемир с международна награда

Звездата на турското кино Демет Йоздемир получи поредно отличие за блестящата си актьорска игра. Атрактивната 31-годишна туркиня с български корени беше избрана за „Най-добра международна актриса” на наградите Кинео 2023.

Церемонията е създадена през 2002 г. от Министерството на културата на Италия и Асоциацията на италианските критици като част от Филмовия фестивал във Венеция. Носителите на призовете се определят съвместно от критици и зрители като през годините сред отличаваните артисти са Мадс Микълсън, Олга Куриленко, Сиена Милър и Оливър Стоун.

„За първи път съм във Венеция. През последните пет години интерпретирах много силни героини и изпитвам гордост, че съм тук днес, заобиколена от толкова талантливи и успешни жени, които са международно признати и успешни. Хиляди благодарности”, коментира Йоздемир при получаването на приза.

За награждаването Демет заложи на елегантна червена пола от последната колекция на модна къща „Валентино”, съчетана с изрязан черен топ и блейзър.

Преди Йоздемир да пристигне във Венеция, в чуждестранната преса се тиражираха слухове, че тя планира да се срещне с бившия си любим и екранен партньор Джан Яман, който за разочарование на почитателите им не присъства на фестивала.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Материалът Демет Йоздемир с международна награда е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Трима братя, три сестри с.2 еп.23 – какво ще се случи…

admin

Галена и Петър с имунитет и рекорд в “Един за друг”

admin

Утре в "Откраднати мечти": Мелис решава да разкрие Хюлия на Левент (25 юли)

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (8 август)

admin

Утре (20-ти март) в “Доктор чудо” Става ясно, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy