Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Откраднати мечти“

Левент благодари на Мерием за танца и влиза в къщата. Той забелязва Текин, недвусмислено му показва, че не е желан и бързо го отпраща. В имението пристига Гюлназ – сестрата на Айсел, и се заема с работата на прислужница. Мелис се оплаква на Бахадър, че Левент не й обръща внимание, а ухажва Мерием. Бахадър я съветва да не губи време и да бъде открита с Левент.

Айше споменава на Мерием, че двамата с Левент са танцували прекрасно и много си подхождат. Джемил остава насаме със своя приятел и го увещава да признае любовта си пред сестрата на Йомер. Мелис подслушва и се заканва, че ще раздели Левент и Мерием. Кудрет успява да развърже въжетата, причаква Текин и му нанася побой, като се заканва, че ще разкаже всичко на Левент.

Сватбеното тържество приключва, Айше подарява на Мерием своя букет и й пожелава да бъде щастлива. Младоженците се прибират в новия си дом. Айше се чувства неловко и се пита как ще се справи с отредената й роля, Джемил я моли да се отпусне и тактично се оттегля да спи в хола. Кудрет се отправя към дома на Метаханоглу. Текин го пресреща и го удря, след което го вкарва в колата си, отвежда го в своя склад и го застрелва.

Мелис се усамотява с Левент, споделя, че от години е влюбена в него и изразява надежда, че и той ще я обикне. Мерием дочува думите й и се оттегля, Бахадър наблюдава отстрани. Левент отвръща на Мелис, че я приема като част от семейството и я цени като приятел. Мелис не успява да овладее разочарованието си и го укорява, че е заслепен от една прислужница. Левент реагира остро и настоява да не прекрачва границата на добрия тон.

Мелис излиза от къщата разгневена и потегля с автомобила си. Левент й звъни, но тя съзнателно не отговаря, а му изпраща „сърцераздирателно“ съобщение, че повече няма да го притеснява. Левент изпада в паника, че тя ще постъпи безразсъдно и тръгва да я търси. Текин уведомява Дурмуш, че се е договорил с Кудрет, платил му е сериозна сума и го е изпратил извън града. Дурмуш споменава на Текин, че ще купи играчка за Йомер и на следващия ден ще го вземе от имението, но Текин намеква, че има друга идея. Айше не може да заспи и отива в кухнята, след малко се появява Джемил и й приготвя вкусен омлет. Младата жена е възхитена, Джемил обещава да поеме готвенето в дома им.

Мелис прекарва нощта в заведение и обмисля как да привлече вниманието на Левент и да го накара да съжалява, че я е наранил. На сутринта тя се среща с приятелката си Ханде и я моли за съдействие. Мерием влиза в стаята на Мелис, за да остави чисто бельо, и установява, че тя не е нощувала там. Обзета от любопитство, тя проверява стаята на Левент и вижда, че също е празна.

Левент се прибира в имението и съобщава на брат си, че няма и следа от Мелис. Улвийе пита Бахадър къде са Мелис и Левент, той обявява, че двамата са прекарали нощта заедно. Мерием дочува думите му и се срива. Бахадър споделя с майка си, че Мелис е признала чувствата си пред Левент, обаче премълчава каква е била неговата реакция. Улвийе отбелязва със задоволство, че най-сетне Левент ще създаде семейство.

Мерием трудно сдържа емоциите си. Аслъ я забелязва и нарочно подхвърля, че Левент и Мерием са прекрасна двойка, но Гюлназ я контрира, че Левент няма интерес към Мелис. Сафие се обажда на Айше и се самопоканва на обяд, Джемил се заема с приготвянето на ястията и слага престилка. След миг пристига Бедрие, бабата на Джемил. Възрастната жена напада Айше, че бързо е опитомила съпруга си и го е превърнала в готвач. Бахадър намеква на брат си, че Улвийе е много въодушевена от сближаването му с Мелис, Левент се зарича да й каже истината.

По нареждане на Мелис, Ханде се обажда на Левент и го информира, че приятелката й е изпаднала в депресия. Левент телефонира на Мелис, но тя отново не му отговаря. Тогава Левент й изпраща формално съобщение. Мелис не може да се побере в кожата си и решава да разиграе нов етюд. След малко Ханде звъни на Левент, споделя, че Мелис е отчаяна и се е насочила към крайбрежието. За пореден път Левент търси Мелис, но изненадващо отговаря непознат мъж и разкрива, че собственичката на телефона е претърпяла пътен инцидент. Левент се отправя незабавно към мястото и открива Мелис в „безпомощно“ състояние.

Текин споменава на Нериман и Дурмуш, че е съставил перфектен план как да изведат Йомер и Мерием от имението и заповядва на Доан да открие подходяща жена, която да влезе в ролята на майка на детето. Доан води в офиса на Текин кандидатка на име Нюргюл. Дурмуш и Нериман са единодушни, че облеклото й трябва да се промени.

Левент отвежда Мелис в болницата за преглед, след което двамата се прибират в имението. Мелис се преструва, че е замаяна и се прибира в стаята си. Улвийе пита Бахадър какво е станало, той изтъква, че Мелис е разстроена, тъй като Левент я е отблъснал, и допълва, че тя го ревнува от Мерием. Бедрие уведомява младоженците, че ще им гостува по-дълго. Джемил намеква на Айше, че трябва да бъде по-освободена и мила с него, за да не се усъмни баба му.

По заръка на Улвийе Мерием носи списания на пострадалата. Мелис иска помощ от Мерием, за да отиде до банята, става от леглото, но изведнъж театрално се свлича на земята и й се разкрещява, че я е изпуснала. Улвийе намеква на Левент, че предвид състоянието на Мелис е добре да отдалечат Мерием от дома им, но Левент се въпротивява и отбелязва, че тя няма къде да отиде.

Левент съобщава на прислугата, че занапред Аслъ ще носи храна и лекарства на Мелис. Аслъ решава да направи клопка на Мерием, преструва се, че има главоболие и я моли да отнесе напитка на Мелис. Левент е до леглото на Мелис. Съзирайки Мерием, сестрата на Хюля хваща нежно Левент и настоява той да остане. Мерием се сконфузва и си тръгва. Джемил се настанява да спи в хола, обаче Бедрие го засича и му търси сметка защо не е при съпругата си. Джемил се прибира веднага в спалнята. Левент иска обяснение от Гюлназ защо Мерием обслужва Мелис, Мерием дочува думите му и изпада в неведение.

След покупката на дрехи за Нургюл Дурмуш я отвежда в дома си. Гостенката капризничи и се държи надменно, Нериман е крайно недоволна. Джемил показва на Айше снимките от сватбата, по-късно ги изпраща на Левент и Мерием. Младоженците неусетно заспиват един до друг. Йомер бълнува и търси майка си насън, Левент прекарва нощта до него.

Джемил и Айше пристигат в имението. Мерием разкрива пред Айше, че е присъствала на признанието на Мелис, и посочва, че и Левент е увлечен по нея. Айше я убеждава, че греши, и й припомня колко щастлив е бил Левент, докато е танцувал с нея на сватбата.  Мерием заявява, че Левент не я интересува, но Айше я съветва да не крие чувствата си.

Йомер споделя с Мерием, че е сънувал майка си, обаче не е видял лицето й и я моли да му разкаже за нея. Мелис изисква от Левент да я разхожда из имението, той й намеква, че трябва да опита да се движи без чужда помощ. Мелис изпада в ярост и се нахвърля върху Мерием, припомняйки какво й е причинила предния ден. Левент упреква Мелис за грубото поведение и настоява да се извини на Мерием. Улвийе приканва Мелис да преосмисли отношението си към Мерием, но Мелис я контрира, че тя иска да се домогне до Левент. Улвийе и Бахадър са в шок, Мелис усеща, че е прекалила и смекчава тона.

Левент пресреща Мерием и отбелязва, че нервността на Мелис се дължи на факта, че не е получила от него желания отговор. Той признава пред Мерием, че я цени много и я призовава да не го отбягва. По-късно Левент отива при Мелис и подчертава, че отношенията между тях могат да бъдат само приятелски. Сафие прекарва няколко часа с бабата на Джемил и е ужасена от високомерието й. След като младоженците се прибират, Бедрие внушава на внука си, че Айше не е подходяща за него и допълва, че двете със Сафие кроят планове как да го подчинят.

Левент привиква Мерием, споменава, че Йомер е сънувал майка си, и я пита каква е била тя. Мерием я описва като добра и мила жена, с кестенява коса. Оставайки сама, Мерием си казва, че всъщност не знае кои са родителите на Йомер и се зарича да разкрие истината пред Левент. С помощта на фотошоп Текин създава фалшиви снимки на Нюргюл и на Йомер като бебе. Той посещава Дурмуш, Нериман и Нургюл и обсъжда с тях последни детайли от предстоящата постановка.

Айше споделя с Джемил, че вече е свикнала с домакинството, той подмята, че много се е вживяла в ролята на съпруга. Айше се прибира обидена в стаята си, Джемил веднага й се извинява. След малко адвокатът получава обаждане от състудентката си Оя, която го търси по делови въпрос. След разговора Бедрие му припомня, че Оя е била най-красивата в курса му и го е харесвала. Айше се сконфузва и не знае как да реагира.

По нареждане на Текин Нериман се обажда на Мерием и отривисто й съобщава, че е пристигнала майката на Йомер. Мерием не чува казаното, тъй като батерията на телефона й пада и разговорът прекъсва. Нериман и отстаналите са в недоумение дали тя е разбрала за какво става дума. Йомер сънува кошмар и излиза от стаята си, но Левент го забелязва и отново го слага да спи. Младият мъж отива в стаята на Ефе и разглежда с тъга играчките му. Той сяда до детското легло и с насълзени очи мълви, че Йомер е осмислил живота му, а Мерием е запълнила празнината в сърцето му.

На сутринта Текин нарежда на Нериман да отиде незабавно в имението. Левент споменава на Йомер, че има изненада за него, отвежда го в стаята на Ефе и обявява, че вече е негова. Момчето изпада в еуфория, Мерием му благодари за жеста. В този миг идва Аслъ и уведомява Мерием, че е пристигнала леля й.

Мелис узнава от Аслъ, че Левент е дал на Йомер стаята на Ефе. Силно афектирана, тя информира Текин за станалото, а той подхвърля, че така е редно, тъй като Йомер е родният син на Левент. Мелис е ужасена и недоумява откъде Текин е научил тайната й. Бедрие дебне постоянно Айше, отправя й язвителни реплики и я обвинява, че е интересчийка, която си търси успял мъж.

Нериман остава насаме с Мерием, уведомява я, че се е появила майката на Йомер и иска да си го вземе. Мерием е съкрушена, разридава се и се пита как ще живее без детето. Левент споделя с Джемил, че е решил да отвори нова страница в живота си и да поиска ръката на Мерием.

Материалът Тази седмица в „Откраднати мечти“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Три сестри – Епизод 105 (Ето какво ще видим) 29-ти март

admin

„Опасно изкушение“ с.6, еп.37 (bTV) – какво ще се случи…

admin

Утре във "Врагът отблизо": Бомба (19 юли)

admin

Утре (19-ти декември) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Днес (27-ми април) в “Ти разкажи, Черно море” Мустафа и семейството му

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy