Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Зехра съобщава на Гюл, че ще има малко братче. Гюл е въодушевена от новината и се гушва в майка си. На сутринта Рейян и Миран напускат укритието си и се отправят към града. Миран се обажда на Фърат и му нарежда да ги вземе с колата. Елиф пристига пред болницата, среща се с Азат и го уверява, че Миран няма вина за случилото се с Хазар. В този момент се появява Азизе и грубо отвежда Елиф у дома. Силно афектирана, тя упреква внучката си, че е разговаряла с член от семейството на кръвния им враг. Гьонюл и Есма се намесват и защитават Елиф, Есма отбелязва, че от преживения стрес при инцидента има опасност Елиф отново да изпадне в дълбока депресия.

Рейян и Миран пристигат в болницата и узнават от медицинската сестра, че сред нещата на Хазар е имало писмо. Рейян научава, че пакетът с вещите се намира у майка й, обажда се на Азат и го моли тайно да потърси писмото. Азат изпълнява желанието й, но не го открива.

Азат телефонира на Елиф и я разпитва какво е видяла в нощта на трагедията. Елиф запазва мълчание. След приключване на разговора тя споменава на глас, че знае истината, но се страхува да я разкрие. Султан дочува думите й и осъзнава, че Миран не е виновен за инцидента. След минута тя се обажда на Ярен и я информира, че е съгласна с плана й за брак между Елиф и Азат.

Рейян и Миран недоумяват къде може да се намира писмото и какво е съдържанието му. Рейян се досеща, че Али, приятелят на баща й, вероятно има някаква информация и се среща с него. Али признава, че няма представа за писмото, но разкрива, че Азизе е поръчала нападението над колата на Миран. Рейян е изумена от новината.

Хазар получава сърдечна криза, която бързо е овладяна. Насух, Зехра и Азат научават от лекаря, че пристъпът е резултат от масивното преливане на кръв, която е дадена от близък роднина. Тримата са изненадани и отбелязват, че не познават мъжа, който е дарил кръв. По същото време Азизе влиза в стаята на Хазар и му нашепва, че ще умре от ръката на сина си. Хазар дочува думите й в просъница.

Рейян изказва предположение пред Миран, че писмото може да е паднало в дома им и някой да го е взел незабелязано в суматохата. Миран разпитва Есма, но тя го уверява, че не е открила нищо. Рейян влиза в конака и се разридава, Елиф я забелязва и се опитва да я успокои. През сълзи Рейян й споделя, че няма да понесе загубата на баща си. Тогава Азизе се намесва и й казва, че трябва да приеме страданието, след което отново изтъква, че той е убиецът на сина й Мехмет. Рейян изпада в умопомрачение, напада Азизе и се опитва да я удуши. Миран укротява Рейян и я извежда навън.

Хазар се събужда и споменава на Зехра, че в джоба на сакото му е имало писмо. Зехра трескаво го търси, но не го открива. Хазар изпада в паника, споделя, че писмото е написано от Дилшах и е доказателство за неговата невинност, след което разкрива, че непосредствено преди падането по стълбите е забелязал Елиф. Зехра изразява опасение, че това може да е поредният зловещ план на Азизе. Тя допълва, че Рейян и Миран трябва да се разделят на всяка цена и настоятелно го моли да излъже, че Миран го е блъснал. Хазар е потресен, признава, че не може да оклевети Миран, но Зехра го предупреждава, че ако не направи необходимото, ще го напусне.

Хазар привиква Миран и Рейян и обявява, че не е паднал сам по стълбите, а Миран го е бутнал умишлено. Рейян изпада в шок, Миран се кълне, че не е виновен. Съкрушена, Рейян заявява на съпруга си, че всичко между тях е приключено. Насух, Джихан и Азат се заканват, че ще накажат Миран, но Хазар категорично им забранява.

Насух се нахвърля върху Рейян и я упреква, че заради любовта си към Миран едва не е погубила баща си. Зехра изтъква пред Хазар, че Азизе няма да се спре, докато не му отмъсти, и му доверява, че тя е била в стаята му. Рейян прегръща майка си и й иска прошка, че е застанала срещу нея. Хазар информира Рейян за писмото на Дилшах и посочва, че то е тяхното спасение и би повдигнало завесата на истината. Рейян настоява да се срещне с човека, който е дал писмото, но Хазар не е съгласен.

Миран се прибира у дома разгневен и разказва на близките си за обвинението на Хазар. Той се оглежда сред присъстващите и отбелязва, че някой умишлено е блъснал Хазар, но се страхува да си признае. Елиф не успява да овладее вълнението си и губи съзнание. След малко тя се съвзема и си припомня за инцидента – как е забелязала Хазар и е тръгнала след него, но той се е стреснал от присъствието й е паднал по стълбите.

Насух заявява на Джихан, Хандан и Азат, че Асланблей трябва да си платят за клеветата, изречена от Миран, и ги подканя да ускорят сватбата на Азат и Елиф. Азат реагира остро и посочва, че не желае Елиф да бъде използвана за отмъщение. Султан отива при Елиф и я манипулира да си признае, че тя е блъснала Хазар. Предупреждава я да запази мълчание пред останалите от семейството и й намеква, че това ще бъде тяхна тайна.

Миран влиза тайно при Хазар и иска обяснение защо го е набедил за инцидента. Хазар се оправдава, че е искал да изведе Рейян от дома му, за да я защити от тормоза на Азизе и да спаси живота й. Тогава Миран отбелязва, че Рейян няма да бъде в безопасност, ако остане в дома на Шадоулу, и разкрива, че Насух е имал намерение да я убие във вечерта на къната.

Рейян се намесва в разговора, нахвърля се върху Миран и се опитва да го прогони. Миран подканя Хазар да признае лъжата си, за да го оправдае пред Рейян, но Хазар запазва мълчание. Хазар се среща с баща си и се интересува дали казаното от Миран е вярно. Насух губи самообладание и негласно признава вината си. Тогава Хазар му нарежда да отведе Рейян в имението и да се грижи за нея, докато той е в болницата. Насух се съгласява и отвежда внучката си. Рейян е крайно изненадана от поведението на дядо си, подпитва го дали Хазар и Дилшах са имали връзка, но той споделя само, че Хазар е невинен.

Султан уведомява Ярен, че вече е „обработила“ Елиф и тя ще приеме да се омъжи за Азат. Тогава Ярен й съобщава, че се отказва от плана им, тъй като Миран и Рейян вече са разделени. Насух обявява пред близките си, че занапред Рейян ще живее заедно с тях. Миран се промъква незабелязано в имението и умолява Рейян да го изслуша. Рейян се държи дистанцирано, обвинява Миран, че е взел писмото и съзнателно го е унищожил, за да не излезе наяве, че Хазар и Дилшах са имали чувства един към друг. Миран намеква, че всичко е инсценирано от Хазар, но Рейян му припомня, че са научили за писмото от медицинската сестра, която се е грижила за баща й. Ненадейно се появява Азат, двамата мъже влизат в спор, пристигат и останалите от семейството.  Гюл уведомява майка си за разразилия си скандал, Хазар дочува разговора и настоява да напусне болницата.

Фърат узнава от Ярен за ставащото се и незабавно се отправя към дома на Шадоулу. Рейян изпада в нервна криза, изтъква, че няма да се откаже от семейството си и отблъсква Миран. Фърат разкрива пред всички, че Миран е дарил кръв за операцията на Хазар. Рейян подчертава, че ще направи всичко възможно, за да докаже невинността на баща си, и предизвиква Насух да разкаже какво знае относно смъртта на родителите на Миран.

Миран споделя с Фърат, че според Рейян има писмо от Дилшах до баща й, и допълва, че в нощта на инцидента Хазар е пристигнал в конака, за да му го покаже. Фърат подпитва майка си какви са били отношенията между Дилшах и Мехмет. Есма си припомня как Дилшах й е доверила, че ще поиска помощ от Хазар, за да се спаси от системното насилие, но запазва мълчание пред сина си.

Хазар се прибира у дома и нарежда на Насух и Джихан да не се намесват в конфликта му с Миран. Зехра заявява на Хазар, че Рейян трябва да се разведе с Миран, и допълва, че вече е поискала от адвоката да задвижи процедурата. Рейян узнава за намерението на родителите си и ги информира, че ще приеме волята им.

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Три сестри“, еп. 25, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

„Златно момче“, еп. 106 – Невра съблазнява Ферит!

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 64 – какво ще се случи

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (20 юли)

admin

Утре в "Опасно изк.": (13 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy