Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 48

Гопика, докато дарява кръв, усеща странна връзка със Субхадра. Тя решава да тръгне към службата за регистрация, след като дари достатъчно кръв.

Когато Прия се отправя към офиса, Сакшам подава сигнал на актьор, който пресреща Прия, съобщавайки ѝ, че служителят все още не е пристигнал, затова трябва да изчака. Рамила се опитва да види какво прави Гопика, но служител я спира, подчертавайки, че е важно да се уважава личното пространство на другите.

Прия предлага да отидат в семейния съд, за да регистрират брака си, но Сакшам предлага да изчакат до следващия ден и обяснява, че отиването в по-голям офис би означавало по-дълго чакане. Прия обвинява Гопика за забавянето и обмисля да уведоми чичо си, но Сакшам и Митхила се намесват, оставяйки Прия да се чуди защо те винаги имат готови отговори и обяснения. Митхила се притеснява за Гопика и решава да отиде да разбере какво се е случило с нея.

Лекарят съобщава на Гопика, че кръвопреливането е приключило, но трябва да я наблюдават известно време. Гопика благодари на лекаря, а след това му казва да държи под око Субхадра, обяснявайки, че тя трябва да отиде някъде другаде. Тя размишлява върху желанието си да остане със Субхадра, но знае, че трябва да отиде при Сакшам.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Епизод 24 (Ето какво ще видим) 26-ти юли

admin

Утре (27-ми февруари) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Епизод 82 (Ето какво ще видим)

admin

Утре в "Трима братя, три сестри 2": Ново убийство; Сарита вижда Ромина в (4 септември)

admin

„Доброта“, еп. 69 : Шахика е против Неслихан да се омъжи за Атила!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy