Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Вятърничав”, еп.78 – какво ще се случи…

Малката Гюл разказва на Хазар, че майка ѝ е ударила сестра й…, но Зехра прекъсва разговора им.

Насух казва на Хазар, че е време да отмъстят за това, което му направи Миран, но той го моли да не го правят, и иска да се сложи точка на всичко.

– Ако направите нещо, можете да ме изтриете от вашия живот, казва Хазар на брат си и баща си.

Когато остават сами, Хазар казва на Зехра, че Реян е съсипана, че май не е трябвало…, а тя му отговаря, че те са били принудени да го направят, за доброто на дъщеря им.

Хазар след като отваря очи в болницата, иска от Зехра да му донесе дрехите и търси писмото, но не го открива, след което признава на Зехра за писмото, което ѝ е написала Дилшах, в което тя му благодари…, че то е тяхното спасение, да докаже на Миран, че няма нищо общо със смъртта на майка му… Признава ѝ още, че е видял Елиф, но не е сигурен дали тя го е блъснала или просто се е уплашила… И Зехра прави план как да спрат Асланбей, като разделят Миран и Реян. Хазар и казва, че никой не може да ги раздели тези двамата, но Зехра му казва, че той ще го направи като каже, че Миран го е блъснал.

– Реян прости, това което направиха с нея, но никога няма да прости на Миран, за това, което е направил с теб!

Хазар казва, че не може да постъпи така с Миран, но Зехра му казва, че трябва да го направят защото нямат друг изход, а ако той не го направи, тя ще го напусне заедно с Гюл.

Зехра казва на Хазар, да не си мисли, че тя няма съвест, че и на нея и е болно, че са постъпили така с Миран, но Азизе иска да си отмъсти, дори е идвала в болницата, докато той е бил в безсъзнание да го заплашва.

Ще издържи ли, Хазар, да гледа как страда неговата Реян?

Зехра виждайки как страда Реян, заради това, че накара Хазар да ги излъже с Миран, се успокоява, като си казва, че правилно е постъпила, за да запази живота й!

Реян разказва на баща си, че знае за писмото, а Хазар и казва, че това е било писмо от Дилшах, но се е изгубило…, а е можело да спаси всички… Реян го моли, човекът, който му е дал това писмо, да разкаже, но Хазар отказва…

Реян моли баща си, да и прости, че е повярвала в лъжите на Миран, но Хазар, който знае, че той я лъже, а Миран е прав, се обръща на другата страна, не може да я погледне в очите!

Текст от potv.bg

Вижте също..

Днес (04-ти април) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

“Сейлъмс Лот” по бестселъра на Стивън Кинг скоро в HBO Max

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (18 април)

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 89 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy