Image default
Всички Сериали Интересно

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 25 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 25 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Оскар настоява близнаците да му дадат доказателствата, които е изпратил изнудвачът. Докато Леон се колебае, Ерик подава на чичо си мобилния телефон, съдържащ шокиращото видео. Следва остър спор, който кара Оскар да вземе трудно решение: решава да ги докладва на полицията. В опит да предотврати това, Леон се опитва да вземе телефона, което води до физическа разправа.

По пътя към полицейския участък Оскар променя мнението си и се съгласява да изслуша близнаците по отношение на случилото се с професор Кареньо. Междувременно Хуан е притеснен да научи, че децата му се срещат с брат му, той е обезпокоен от мистерията, която обгръща това посещение.

Норма продължава да очарова мъжете около себе си, включително Албин, който пристига в хасиендата, придружен от Андрес. Междувременно Мюриел и Хуан Давид имат среща, по време на която тя му се доверява за раздялата на родителите си и изразява възхищението си към Хуан и Норма. Мюриел си спомня и за травма от детството, свързана с мъж, който я е държал принудително и ѝ е попречил да избяга.

Химена получава новина от лекаря, че трябва да остане в клиниката още два дни, за да ѝ бъдат направени допълнителни изследвания.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.



Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 25 (Ето какво ще видим)

Вижте също..

Три сестри – Епизод 27 (Ето какво ще видим) 12-ти декември

admin

Утре (06-ти октомври) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Скъпа мамо – Епизод 80 (Ето какво ще видим) 25-ти юли

admin

Утре в "Опасно изк.": Оказва се, че брат на Чаатай (11 юли)

admin

Ще оттегли ли жалбата си Сомер срещу Мине?

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy