Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Ексклузивно: Мастър Лечев пее за първи път на сцената на „Гласът на България“

В новия завладяващ епизод зрителите и всички в залата ще станат свидетели на нещо невиждан и нечувано – Иван Лечев ще пее в шоуто! Той ще се окаже в светлините на прожекторите по покана на Мария Илиева, DARA и Миро, а и на цялата публика, и ще изпее повече от емоционално вечната песен на Георги Минчев – „Блажени години“.

Както в първите, така и в този епизод, на сцената ще блеснат истински музикални диаманти, които ще предизвикат треньорите да се борят за всеки един от тях до последно. Галещо слуха парче ще представи гласовита певица, продуцирана от самия Камен Донев, а вокалистът на рок група „Ренегат“ – Константин Кацаров, ще „разцепи мрака“ с взривяващо изпълнение.

Изненадващи покани за участие в „Гласът на България“ ще получат някои от героите в епизода, а в една от тях ще се включи дори Графа – директно от репетицията за големия му концерт на Националния стадион „Васил Левски“. Две деца, записали баща си за кастинг в музикалното шоу, лично ще му връчат поканата да участва. Моментът на изненадата ще бъде изключително емоционален не само за цялото семейство, но и за всички пред екраните, особено след като се запознаят с житейската история на гласовития баща.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Болестта на Юсуф променя всичко

admin

Скъпа мамо – Епизод 55 (Ето какво ще видим) 19-ти юни

admin

„Три сестри“, еп.156: Какво направи Тюркян? Защо Сомер търси утеха при Мине!

admin

„Три сестри“, еп. 96: Благодарение на Сомер Тюркян се сдобрява с баща си

admin

Аслъхан Гюрбюз и Исмаил Хаджъолу прекратиха връзката си

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy