Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Неповторимата Мариан“ с премиера по bTV Lady

Френско-белгийската поредица „Неповторимата Мариан“ стартира в ефира на bTV Lady на 24 септември и ще се излъчва всяка неделна вечер от 21.30 часа. Криминалната сага с комедийни елементи се състои от шест епизода и е вдъхновена от документалния филм „Нито съдия, нито покорен“, носител на награда „Сезар“ през 2019 г.

Главната роля в сериала е поверена на опитната актриса Марило Бери. Тя се превъплъщава в образа на Мариан Вобон – криминален следовател, който използва нестандартни методи, за да открие и най-умело прикритите следи. Мариан има и специална мисия – да разкрие убийството на млада жена, случило се преди 10 години. Тя е силно привързана към сина на жертвата и е решена на всичко да достигне до истината за смъртта й.

„Бях очарована от сценария, написан от Александър Шарло и Франк Мание, и незабавно се привързах към героинята си Мариан. Тя е свободолюбива, независима и щастлива жена. Непрекъснато се наслаждава на живота, подхожда с разбиране и позитивизъм към всички около нея. Днес разнообразието в киното и телевизията липсва. Често главните женски роли се ограничават до красиви, добре облечени дами или до любимите на основните мъжки персонажи. Мариан обаче е изключение от всички клишета“, коментира Марило за участието си в проекта.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

Материалът „Неповторимата Мариан“ с премиера по bTV Lady е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Опасно изк.": (25 август)

admin

„Доброта“, еп. 65 : Мурат изнудва Пойраз! Какво ще направи Пойраз?

admin

Епизод 314 (Ето какво ще видим) 27-ми юни

admin

"Остани с мен: Безкрай": Братът на Гопика претендира за богатство от Моди; Той заставя Гопика да избира – него или Моди (2 октомври)

admin

„Скъпа мамо“, еп. 60 – Мелек крои зловещ план!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy