Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Песента на живота“

Айсел помага на Хатидже да напусне имението незабелязано въпреки забраната на полицаите и двете посещават заведението на Хюлия. Хюсеин също пристига в кафенето, за да се срещне с Хазар и настоява за обяснение от двете възрастни жени. Укорява ги за безотговорното им поведение. Керим убеждава Хюлия също да напуснат имението и да прекарат вечерта в новата им къща.

Филиз получава обаждане от адвоката си Кенан, който настоява за обяснение относно преводите на огромни суми от банковата й сметка. Филиз изпълнява нареждането на Джем да заблуди Кенан, че няма причина за безпокойството му. Джем споделя с Филиз плана си да убие всички членове на семейство Джевхер освен сина й Мехмет, който да насладени огромното наследство на влиятелната фамилия. Махир споделя с Хюсеин притесненията си, свързани с внезапното заминаване на Филиз. Махир забелязва, че между Мелек и Хюсеин има осезаемо напрежение и по-късно разпитва Мелек за отношенията им. Тя му заявява, че е категорична в решението си да се разведе с Хюсеин.

Хазар и Хюсеин провеждат напрегнат разговор, по време на който Хюсеин предупреждава Хазар да стои настрана от Хюлия и Керим. Той изтъква, че отношенията между Керим и Хюлия се подобряват и няма да позволи на никого да ги раздели. Хюлия споделя с Керим, че не може да превъзмогне тревогата си, че ще ги сполети нещастие. Той я утешава и й признава, че се разкайва заради поведението си към нея в миналото. Подчертава, че е твърдо решен да спечели доверието й отново и я уверява, че ще е прекрасен баща и за трите й деца. Хюсеин предлага на Махир да му съдейства да инвестира богатството, наследено от баща му, но Махир е категоричен, че няма да използва средствата за себе си, а единствено за благотворителни инициативи, тъй като е много обиден на баща си. Признава му, че е впечатлен от силните връзки в неговото семейство. По-късно Махир забелязва, че непознат мъж го следи непрекъснато. С хитрост Махир залавя мъжа, но опитите му да го принуди да проговори кой го е изпратил се оказват безуспешни.

На сутринта Сюхейла и Хатидже напускат имението с автомобила, под който е прикрепено взривното устройство. Сюхейла категорично отказва да бъдат придружени от охранител на семейството. Кенан посещава Байрам и Хюсеин във фирмата и ги уведомява за притеснителните банкови преводи от сметките на Филиз. Съобщава им, че ще вземе разрешение за обиск в дома й, за да се уверят, че тя е в безопасност. Сюхейла и Хадитже посещават търговски център, но при рутинна проверка на автомобила им охранителите на сградата откриват бомбата и двете жени са арестувани. Секретарката на Байрам Кевсер информира Байрам и Хюсеин за случилото се и те незабавно се отправят към участъка. Хатидже безуспешно се опитва да обясни пред органите на реда, че със Сюхейла са невинни. Керим предлага на Хюлия да убедят Мелек да заживее с тях, за да не се разделя с Бахар. Докато двамата се наслаждава на компанията си, Керим получава обаждане от Байрам, който го информира за ареста на майка му и леля му. Хюлия изпада в паника и признава на Керим, че е имала неприятно предчувствие. Керим я прегръща в опит да я успокои. Домът на Филиз е обстойно обискиран и органите на реда откриват дистанционното за взривното устройство.

Джем, Филиз и Рафет наблюдават телевизионен репортаж за откритата в търговския център бомба. Джем уверява Филиз, че има друг план да навреди на семейство Джевхер. Вечерта Сюхейла и Хатидже се прибират в имението. Байрам, Атиф, Керим и Хюсеин напрегнато разискват кога бомбата е поставена под автомобила на Керим. Атиф си припомня за телефонния си разговор пред дома на Филиз. Байрам укорява дългогодишния си служител, че е проявил безотговорност. Кенан уведомява Хюсеин за откритото в дома на Филиз дистанционно и той се досеща, че Филиз е отвлечена от Джем. Керим информира Хюлия за новите разкрития по случая и изтъква, че трябва вземат допълнителни мерки за безопасността си.

Байрам разпитва Атиф за отношенията му с Нилай и го окуражава да предложи брак на медицинската сестра. Махир информира Хазар за ситуацията с Джем и му признава, че е заловил мъж, който работи за него, но не успява да получи никаква информация. Атиф отправя покана за романтична вечеря към Нилай и по време на срещата им разкрива чувствата си към нея. Признава й, че мечтае да създадат семейство заедно. Махир пренебрегва предупрежденията на Зейнеп и се свързва с Ипек. Споделя й, че е много впечатлен от нея и желае да задълбочат контактите си. Тя отхвърля предложението му за среща, но по-късно неочаквано се появява в заведението.

Нилай споделя с Мелек колебанията си относно брака й с Атиф. Мелек съветва приятелката си да се омъжи за охранителя, тъй като двамата са много подходящи един за друг. Нилай се обажда на Атиф и му съобщава, че приема предложението му. Обзет от вълнение, Атиф я уверява, че е много влюбен и ще я направи щастлива. Махир разпитва Ипек дали все още е влюбена в бившия си съпруг. Тя му признава, че не желае Хюлия да се възползва от чувствата на Хазар към нея. Джейлян става свидетел на романтичен танц и целувка между Махир и Ипек и им прави видеоклип, който по-късно изпраща на Хюлия и Зейнеп. Двете са силно разгневени от близостта между Махир и Ипек, а Керим ги упреква, че ревнуват приятеля си. Хюсеин прекъсва разговора им и ги уведомява, че охранителите на фирмата им са заловили мъж, който се е опитал да постави бомба в сградата. Джем укорява Рафет, че планът им отново се е провалил. Мелек посещава Хюлия в имението и й споделя, че бракоразводното им дело с Хюсеин е на следващия ден. Хюлия споделя със сестра си решението им с Керим да я поканят да се нанесе в новия им дом. Мелек признава пред Хюлия, че не се е съмнявала, че с Керим ще преодолеят проблемите помежду си. Хюсеин също споделя със Зейнеп, че скоро ще се раздели официално с Мелек и отново й признава, че се надява на втори шанс за любовта им.

Хюсеин и Мелек се развеждат. Мелек е силно огорчена от предложението на Хюсеин да й изплаща солидна издръжка и грубо му отказва. След бракоразводния процес Хюсеин и Керим посещават усамотено заведение край морския бряг, където са нападнати от наемници на Джем, които ги упояват с газ.

Хюсеин и Мелек се развеждат. Мелек е силно огорчена от предложението на Хюсеин да й изплаща солидна издръжка и грубо му отказва. Хюлия уверява Керим, че двамата няма да последват съдбата на брат му и сестра й и ще останат семейство.

След бракоразводния процес Хюсеин и Керим посещават усамотено заведение край морския бряг, където са нападнати от наемници на Джем, които ги упояват с газ. Мъжете отвличат Керим и Хюсеин и ги откарват в отдалечена изоставена сграда. Махир, Кая и Нилай се опитват да разведрят Мелек, която се завръща в кафенето, придружавана от Хюлия. Кая припомня на Мелек, че от самото начало не е одобрявал връзката й с Хюсеин, тъй като той не е подходящ партньор за нея.

Сюхейла съобщава на Зейнеп, че бракът на Хюсеин и Мелек е приключил официално и я окуражава да даде още един шанс на любовта им с Хюсеин. Уверява я, че той е осъзнал грешките си и повече няма да я разочарова. Атиф предлага на Байрам да отложи годежа си с Нилай, докато Джем бъде заловен. Байрам се противопоставя категорично на идеята и изтъква, че семейството му няма да промени начина си на живот заради страховете си от действията на Джем. Кая е силно развълнуван, когато Нилай го умолява да поеме ролята на неин роднина и да даде съгласието си да стане съпруга на Атиф по време на официалния им годеж. Хюлия помага на Кая да се приготви за събитието с подходящ тоалет и му дава насоки за поведението му пред семейство Джевхер. Зейнеп и Хатидже влизат в ожесточена свада заради развода на Хюсеин и Мелек. Хатидже изтъква, че с роднините й са се отнесли несправедливо към Мелек, която е била измамена от Хюсеин.

Хазар забелязва, че Ипек тайно наблюдава Мурат в парка, и безуспешно се опитва да я прогони. Укорява я, че флиртува с Махир, за да предизвика ревността му. Тя му признава, че изпитва искрени чувства към Махир и му припомня неуместното му увлечение по Хюлия. Категорична е, че няма да се откаже от правото си да присъства в живота на сина им. Керим и Хюсеин са отведени в помещението, в което е затворена и Филиз. По-късно към тях се присъединява и Джем, който предизвиква Керим с арогантното си поведение. Керим се опитва да нападне Джем, но е възпрян от охранителите, които му нанасят побой.

Въпреки огорчението си Хатидже поздравява Атиф за годежа му с Нилай и му поднася подарък за бъдещата му съпруга. Зейнеп посещава Махир в детския приют и го предупреждава, че Ипек го заблуждава относно чувствата си към него. Ипек дочува разговора им и обвинява Зейнеп в ревност заради близостта им с Махир. Между двете възниква спор, след който Зейнеп напуска сградата разгневена, а Махир укорява Ипек, че се отнася грубо към приятелите му.

Керим безуспешно се опитва да се освободи от въжетата, с които е завързан. Хюсеин го съветва да не предприема необмислени действия, за да не излага живота им на риск. Уверява го, че Джем ще ги пусне, когато Байрам му изплати откупа, който ще поиска. Филиз разкрива плана на Джем да убие всички членове на семейството им освен Мехмет, който да наследи богатството им.

Мелек помага на Нилай да се приготви за годежа си. Нилай окуражава приятелката си да не губи надежда, че отново ще се влюби. Мелек й признава, че е изпитвала много силни чувства към Хюсеин и е съкрушена от раздялата им. Байрам безуспешно се опитва да се свърже със синовете си. Филиз разкрива пред Керим и Хюсеин престъпленията, които е извършил Джем до момента. Двамата братя се опитват да я утешат и я уверяват, че баща им скоро ще ги открие. Джем се присъединява към тях и им споделя плана си да провали годежа на Атиф и Нилай, като извести роднините им, че са отвлечени.

Атиф, Байрам и Арда пристигат в дома на Нилай и Мелек. Хюлия е обезпокоена, когато установява, че Керим не придружава близките си. По-късно по време на обичая по поднасяне на кафе на младоженеца Хюлия получава видеосъобщение от Джем, който й съобщава, че е похитил Керим, Хюсеин и Филиз. Хюлия изпада в паника и показва клипа на Байрам.

Кая нахлува в заведението и докладва на Махир за случилото се с Хюсеин и Керим. Байрам, Атиф, Хюлия, Нилай и Мелек пристигат в имението. Байрам съобщава на Сюхейла, че синовете им са в плен на Джем. Уверява я, че ще направи всичко необходимо, за да ги спаси, и я призовава да запази самообладание. Той нарежда на близките си да не напускат жилището и с помощта на Атиф организира издирването на Хюсеин и Керим. Мелек полага усилия да успокои разтревожените Хюлия и Зейнеп. Предлага на Зейнеп да забравят за враждата си и я уверява, че Хюсеин ще се завърне невредим при семейството си. По-късно Хюлия споделя пред Мелек и Нилай опасенията си, че Керим няма да овладее гнева си към Джем и ще предизвика смъртта си, преди да го открият.

Комисар Адил уведомява Байрам, че органите на реда са издали заповед за ареста на Джем и провеждат усилено разследване. Уверява го, че имат готовност да проследят местонахождението на Джем, ако се свърже с тях, за да поиска откуп. Махир също пристига в имението и оказва подкрепата си на Хюлия и близките й. Окуражава приятелката си, че ще преминат заедно и през поредното изпитание. На сутринта Хазар също се присъединява към семейство Джевхер в жилището им и им предлага помощта си. Джем принуждава Филиз да заснеме нов видеозапис, в който той призовава Хюлия да отиде на посочен от него адрес, придружавана от Мехмет. Филиз и Керим умоляват Хюлия да не се подчинява на Джем, но той я заплашва, че ако не изпълни исканията му, ще отнеме живота на Керим.

Хюлия наблюдава видеозаписа в присъствието на близките си. Тя е категорична, че няма да предаде Мехмет на Джем. Байрам обсъжда искането на Джем с комисар Адил. Махир им подсказва за плана на Джем да се сдобие с наследството на семейството чрез Мехмет. Кая пристига в имението и дава обещание на Хюлия, че ще убие всеки, който се опита да й отнеме Мехмет. Байрам влиза в остър спор с Адил и прогонва полицейските служители от имението. Хюлия обявява, че ще отиде сама на посоченото от Джем място. Байрам я умолява за прошка и неочаквано  взима Мехмет. Хюлия изпада в истерична криза и горещо го умолява да не отвежда сина й при Джем. Байрам я уверява, че Джем не би навредил на Мехмет, тъй като детето му трябва живо. Кая също се опитва да се противопостави на Байрам, но е възпрян от Махир.

Материалът Тази седмица в „Песента на живота“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Мрежа от лъжи – Епизод 75 (Ето какво ще видим) 18-ти януари

admin

„Три сестри“, еп.184: Сомер подозира, че между Картал и Тюркян има нещо!

admin

Утре в "Наследство": (4 април)

admin

Моето име е Мелек, еп.181:Нова надежда за Мелек! Дефне и Йомер планират пътуване

admin

Тази седмица в „Да обичаш, след като си обичал“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy