Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

В очакване на най-новия сериал на NOVA – „Алея на славата“

„Сериалът е много добре драматургично построен от сценариста Борислав Захариев. Кулинарията е територията, на която се развиват изключително много различни и интересни сюжетни линии – любовна, криминална, тази на различията в поколенията“, споделя Мак Маринов, който зрителите на NOVA ще видят в ролята на готвача и бунтар – Милен.

„Моят герой има и тъмна страна. В хубавите драматургични текстове присъстват много съставки. Именно така е и в „Алея на славата“, разказва още Деян Донков, който от утре вечер ще се превърне в един от най-добрите готвачи в България – шеф Лагадинов, а пъстрият му образ ще заинтригува зрителите на NOVA.

Режисьор на „Алея на славата“ е Виктор Чучков, сценарият е дело на Борислав Захариев и неговия екип от утвърдени сценаристи, а продуцент е Светлин Нейнски. Сериалът ще покаже едни от най-талантливите актьори в България. Ролите са поверени както на опитни имена, така и на млади, но изключително талантливи артисти, които влизат изключително добре в образите на героите си. Освен Деян Донков, Радина Боршош и Мак Маринова, в новата драматична поредица зрителите ще видят и Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цецо Алексиев, Константин Еленков, Радина Кърджилова, Сара Драгулева, Борислав Чучков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов, Стефани Ивайло, Александър Евгениев, Васил Витанов и други.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Ще рушат брака на Сейран и ферит този път с “ръцете” на Суна

admin

Тази седмица в “Домът, в който си роден, е твоята съдба”

admin

Утре в "Откраднати мечти": (5 юни)

admin

Мине ще се опита да възроди любовта на Сомер

admin

„Скъпа мамо“, еп. 91 – Мурат и Назлъ се сближават!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy