Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 51

Междувременно Минал изразява притеснението си пред Митхила за непълната скица, като смята, че не могат да направят много с нея. Митхила обаче предполага, че или Субхадра си е спомнила само толкова, или че е видяла половината от лицето на изнудвача. Така или иначе, Митхила е решена да намери изнудвача и нарежда на Минал да я информира, ако изнудвачът се свърже с тях отново.

Директорът влиза в стаята и съобщава на учениците, че Гопика подновява обучението си, и иска тяхната подкрепа. Той представя и новата учителка Прия. Гопика е шокирана да види Прия, а Прия на свой ред е решена да се увери, че Гопика ще се откаже от идеята си да продължи обучението си. Учениците поздравяват Прия и тя ги моли да седнат, но забелязва, че Гопика остава да стои права.

Прия пита за името на Гопика и ѝ се подиграва, че няма фамилия. Когато Прия пита за любимия предмет на Гопика и тя отговаря, че е английски, Прия ѝ казва, че ще преподава природни науки, и задава въпрос на Гопика. Преди Гопика да успее да отговори, Прия я прекъсва и ѝ се подиграва, че не е дала правилния отговор, като накрая ѝ нарежда да напусне класа. Прия кара Гопика да застане на една пейка и продължава да задава въпроси, свързани с науката, на които Гопика се затруднява да отговори. Един състрадателен ученик пита дали е необходимо да се унижава Гопика на нейната възраст. Прия изразява съмнение, че учениците могат да завършат навреме учението си, като обвинява за това Гопика и нейната предполагаема некомпетентност. Когато звънецът бие за обяд, всички излизат от класната стая, оставяйки Гопика да избърше сълзите си и да размисли за несправедливото отношение, на което е била подложена.

Текст от potv.bg

Вижте също..

Орхун има променливо отношение към Хира

admin

Скъпа мамо – Епизод 113 (Ето какво ще видим) 11-ти септември

admin

Ето какъв ще бъде финалът на втори сезон на Безмилостен град

admin

„Наследство“ еп.217 (NOVA): Сехер разбира истината! – какво ще се случи…

admin

Остани с мен: Безкрай – Епизод 23 (Ето какво ще видим)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy