Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Бараж“

Назъм и Нехир си разменят съобщения в сайт за запознанства. Той се намира сам в дома си, а тя се готви да извърши поредната си измама, като се омъжи под фалшива самоличност за богат наследник.

Представяйки се за невинната Айсел, Нехир сключва брак с Исмет на пищна церемония в изискан ресторант. Зерин, която преди години е взела Нехир под крилото си и се представя за нейна майка, убеждава младоженеца да й повери сватбените подаръци – бижута и пари, докато той танцува с новата си съпруга. Еркем, представящ се на бащата на булката, се приближава до Нехир и я уведомява, че е необходимо да отиде в хотела с Исмет, за да изпрати от телефона му необходимия код, чрез който да източат кредитните му карти. Нехир се съгласява с неохота.

По-късно тя и Исмет пристигат в луксозен хотел, в който трябва да прекарат първата си брачна нощ. Нехир използва хитрост, за да се добере до телефона му и успява да продиктува на своите съучастници нужната информация, за да бъдат изтеглени парите. След това тя сипва приспивателно в чашата с шампанско на Исмет и се измъква от хотела, сваляйки булчинската рокля и перуката, която носи.

Присвоявайки луксозния автомобил на измамения младоженец, Нехир се придвижва до кафене, в което се среща със Зерин и двамата мъже, с които са организирали престъпната схема – Еркем, мнимия баща на Айсел, и Нежди, фалшивото длъжностно лице, извършило бракосъчетанието. Четиримата си разделят всичко откраднато.

По-късно Зерин и Нехир пътуват към дома си. Зерин е доволна от поредния удар, докато Нехир е потисната и споделя, че е много изморена от двумесечните усилия да убеди Исмет да се омъжи да нея. Тя намира утеха във виртуалния разговор с Назъм, с когото непрекъснато си разменят съобщения. Нехир отбелязва, че двамата общуват вече от четири месеца и настоява да види негова снимка. Молбата й смущава Назъм, който се срамува от огромните белези по лицето и врата си. Нехир изпраща своя фотография на Назъм. Той е поразен от красотата й и още повече се притеснява от мисълта да покаже външността си на очарователното момиче.

Нехир става все по-настоятелна в желанието си да види мъжа, с когото си комуникира. Назъм разглежда документите на работници, наети за строежа на язовирна стена, който той ръководи. Спира се на Тарък – рус и красив младеж. След известно колебание Назъм изпраща снимката на Тарък на Нехир. Тя е очарована от вида на младия мъж и се чувства още по-привлечена към виртуалния си обожател.

На следващия ден на язовира пристигат новите работници. Назъм е уведомен, че по разпореждане на собственика на строителната компания трябва да се отнася строго и да натоварва с тежка физическа работа един от тях.

Тарък слиза от работническия автобус, облечен в модерни дрехи, и остава потресен от условията, в които ще трябва да се труди и живее. Малко след пристигането си той се запознава с красивата Зехра, работеща в столовата на строителния обект и омъжена за главния готвач – Халил.

Назъм е силно смутен, когато се запознава с Тарък, и осъзнава, че младежът, към когото трябва да проява специално отношение, е същият, чиято снимка е изпратил на Нехир. Тарък се държи арогантно с новия си началник и настоява да получи лека работа – зад бюро. Той подчертава, че изпращането му на обекта е вследствие на недоразумение, което скоро ще разреши. Назъм обаче изпраща Тарък на строителната площадката и го нагърбва с тежък физически труд съгласно получените заповеди.

Нехир непрекъснато разглежда снимката на Тарък. Тя е посетена в дома си от мъж, когото някога е измамила, и сега настоява той да получи обратно отнетото му от нея. Нехир успява да прогони неканения гост с помощта на съседа си Орхан.

Тарък плаща на един от шофьорите на камиони, за да го откара от строителния обект до близкото градче. По пътя обаче превозното средство е спряно от разгневения Назъм, който настоява Тарък незабавно да се върне на строежа. Тарък отказва и тръгва пеша по безлюдния планински терен.

Назъм изчаква младежът да се изтощи до краен предел и го настига с автомобила си. Показва му видеозапис, изпратен от Кемал – собственик на строителната компания. В клипа Кемал предупреждава Тарък, че ако опита да избяга, ще бъде убит. Назъм взема личната карта на младия си колега като гаранция, че той няма да предприеме нов опит за бягство. По-късно Тарък разкрива пред Назъм, че е изпратен на язовира заради авантюрата си с дъщерята на Кемал.

Зерин и Нехир подготвят поредната си измама. Зерин дава наставления на младата жена как да заблуди инвестиционен съветник на име Серхат. По време на срещата със Серхат Нехир случайно прочита във вестника, че Исмет е приет в критично състояние в болница, тъй като е проявил алергия към приспивателното, което тя е сложила в чашата му. Новината натъжава Нехир и тя незабавно напуска ресторанта, последвана от Зерин, която настоява да получи обяснение за поведението й.

Нехир споделя, че изпитва вина за случилото се с Исмет и повече не желае да се занимава с измами. Зерин припомня на Нехир, че когато я е открила преди години, тя е била беззащитна и затворена в себе си, но се е променила благодарение на усилията на своята покровителка. Потисната от разговора им, по-късно Нехир настоява да се срещне с Назъм. Той отказва, като изтъква, че е твърде зает и не може да напусне строителния обект.

След седмица Назъм се прибира в дома си и прочита съобщенията си от Нехир. Тя го уведомява, че е решила да го посети и вече пътува към него. Назъм изпада в паника и отчаяно търси изход от ситуацията. Първоначално решава да не отиде на срещата, но се досеща, че е споделял на Нехир къде работи и тя лесно ще го намери.

Нехир се настанява в хотела и изпраща съобщение на Назъм къде да я открие. Той търси подходящо облекло, с което да прикрие поне част от белезите си. Решен е да се срещне с Нехир и да й разкрие цялата истина. Зерин безуспешно се опитва да се свърже с Нехир, която не отговаря на обажданията й.

Назъм пристига пред хотела и се бори с колебанията си да влезе в сградата. Той се настанява в непосредствена близост до Нехир и я наблюдава тайно. Когато събира смелост да я заговори, тя остава с впечатлението, че е познат на Назъм, изпратен да я отведе при него.

Нехир моментално приковава погледа си към белега на Назъм. Смутен, Назъм потвърждава, че е изпратен от мъжа, когото младата жена очаква. Той опитва да отпрати Нехир с обяснението, че Назъм е прекалено зает да се срещне с нея. Нехир настоява да стигне до язовирната стена на всяка цена и Назъм е принуден да я откара дотам с автомобила си. По пътя той търси начин да обясни ситуацията на Нехир, но не събира нужната смелост. Когато тя го пита за името му, Назъм се представя като Тарък.

Назъм оставя Нехир в дома си и се отправя към строежа, за да открие Тарък. Въпреки неудобството, което изпитва, Назъм разказва на младия си колега за злоупотребата със снимката му. Умолява го да се яви за кратко пред Нехир и да я отпрати към Истанбул. Тарък първоначално отказва, но след това се съгласява, като в замяна иска облекчаване на режима му на работа.

Назъм откарва Тарък при Нехир и наблюдава първата им среща отстрани. Тарък е изненадан, когато забелязва толкова красиво момиче пред себе си. Нехир трудно прикрива вълнението си. Назъм се разгневява, когато осъзнава, че Тарък се възползва от ситуацията, за да впечатли младата жена. Той решава да прекрати играта, но отново не успява да признае истината.

Докато Нехир приготвя кафе, между Назъм и Тарък възниква спор заради настояването на младежа да променят сделката и Назъм да съдейства за освобождаването му от работата на язовира. За да притисне Назъм, Тарък предлага на Нехир да остане по-дълго от предвиденото и да се настани в дома на Назъм, докато той ще отседне в общежитието на работниците. Тя се съгласява.

Тарък изпраща Назъм да вземе куфара на Нехир от хотела. Назъм се притеснява да остави Тарък насаме с Нехир и поврежда автомобила, като  настоява Тарък да му помогне да го ремонтират. Назъм предупреждава Тарък да не се опитва да се сближи с Нехир. Тарък признава, че не се интересува от момичето, но ще използва ситуацията, за да се измъкне от служебните си задължения.

По-късно Назъм откарва Тарък на строежа и се връща при Нехир, за да й разкрие истината. Разколебан е, когато дочува телефонен разговор между Нехир и Орхан, в който момичето споделя със своя съсед, че е останала впечатлена от срещата с Тарък.

Тарък и сервитьорката Захра все повече се сближават. Един от колегите на Тарък – Ибрахим, е разгневен, когато ги вижда заедно, и го предупреждава да стои на страна от красивата жена.

През нощта Нехир остава сама в дома на Назъм, а той наблюдава къщата от автомобила си, спрян в непосредствена близост. На следващата сутрин Назъм донася закуска на Нехир и дълго време я наблюдава как си играе с кучето му. Нехир предлага да закусят заедно и остава изненадана колко добре познава къщата. Назъм се смущава, когато момичето го нарича „батко Тарък“.

Нехир се интересува от личния живот на Назъм. Той разкрива, че има любима и Нехир остава впечатлена от начина, по който Назъм описва чувствата си. Споделя, че тя усеща същото към мъжа, с когото комуникира от месеци.

Разтревожен, че началникът му не вдига телефона, Ибрахим търси Назъм в дома му. Назъм успява да го отпрати, преди да го издаде пред Нехир. По-късно Назъм се среща с Тарък и го убеждава да заведе Нехир до водопада, за който толкова й е разказвал.

Измаменият младоженец Исмет търпи подигравки от всички, които са разпознали снимката му във вестника. Той е решен да открие Нехир.

Назъм избира книга, която Тарък да подари на Нехир, и пише специално послание на корицата. Тарък и Зехра си уреждат тайна среща в склада, на която обаче Тарък не успява да отиде.

Тарък се подиграва на подаръка, който Назъм е избрал за Нехир, и го съветва да й вземе скъпо бижу. Назъм се вслушва в думите му и купува колие, което Тарък избира. Тарък дава и двата подаръка на Нехир и остава силно изненадан, че тя харесва повече книгата. По-късно заблуждава Назъм, че момичето е останало очаровано от колието.

Назъм откарва Тарък и Нехир до водопада и наблюдава от разстояние как двамата се любуват на гледката. Тарък се интересува какво работи Нехир. Тя лъже, че е инвестиционен консултант. Той настоява да разбере дали външният му вид е повлиял на желанието й да пристигне на строежа. Тя признава, че харесала външността му, но по-силно е било любопитството й да се запознае на живо с мъж с толкова добро сърце.

Еркем съобщава на Зерин, че е намерил нов кандидат, когото да измамят. Зерин признава, че Нехир не е в Истанбул, но ще я убеди да се срещне с мъжа.

Нехир кани Назъм и Тарък на вечеря. Тарък заблуждава Назъм, че Нехир е признала, че е изпитала съмнения дали да го посети, преди да види снимката. Назъм помага на Нехир с приготвянето на храната и е впечатлен, че тя е запомнила неговите вкусове.

Тарък използва момента да позвъни от домашния телефон на Назъм на своя приятел Дженгиз. Тарък настоява Дженгиз да намери начин да му изпрати голяма сума пари.

Назъм принуждава Тарък да се преструва, че харесва храната, която Нехир е приготвила. По-късно Нехир моли Тарък да остане при нея през нощта, тъй като се страхува от гръмотевици. Разтревожен за момичето, Назъм се съгласява Тарък да пренощува в дома му.

Нехир ляга в леглото на Назъм, а Тарък се настанява на дивана в хола. През нощта обаче тя го моли да легне при нея и на сутринта Назъм вижда, че двамата са заспали прегърнати.

Назъм си припомня как преди години е открил жена си в леглото с друг мъж. Настоява Тарък незабавно да тръгне с него. Двамата се отдалечават от къщата и започват да спорят, разпрата прераства във физическа саморазправа. Нехир получава обаждане от Орхан, който я предупреждава, че полицията я издирва. Малко след това тя вижда Тарък и Назъм и дочува част от разговора им. Притеснена, Нахир настоява да обяснят какво крият от нея.

Материалът Тази седмица в „Бараж“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Преплетени съдби – Епизод 77 (Ето какво ще видим) 17-ти април

admin

Утре (14-ти май) в “Нашата история” Ферда казва на Туфан, че

admin

“Наследство”: Яман извършва убийство – WebFen

admin

Утре в "Опасно изк.": (30 август)

admin

Специална седмица на „Кой да знае?“ в ефира на bTV от 9 септември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy