Image default
Всички Сериали

Шарик Леон за изненадите в новия сезон на "Трима братя, три сестри", защо е страдала по време на записите и за децата си


Колумбийката не е очаквала, че ще има втори сезон на хитовата телемундела.

“Трима братя, три сестри” я направи известна по целия свят, но Шарик Леон е страдала много по време на записите на първия сезон.

Почти две десетилетия след излъчването на последната серия, най-малкото, което Леон можеше да очаква, е, че успешната теленовела ще има втори сезон. “Всичко това се случи много бързо. Този проект беше голяма изненада за мен.”

От много малка, тъй като е заобиколена от войници, тя се запознава с оръжията, движенията за самозащита, бойните изкуства и кунг-фу. Години по-късно тя започва кариерата си на модел, като печели конкурс в ранна възраст. На 17-годишна възраст тя се мести от Картахена в Богота, където следва журналистика. Тя е избрана да води предаване и по-късно й предлагат роля в теленовела.

Актрисата има две деца от двама различни мъже – дъщеря, Левана, на 7 г., от инструктор по йога Хосе Родриго Бония, както и син от Мартин Карпан – Лусиано, на 15 г.

След края на “Трима братя, три сестри 2” Шарик Леон не е спирала да работи – снима се в драматичния колумбийски сериал – “Силната Ромина” (Romina Poderosa), а също и в третата част на “Грозната Бети”, където играе адвокатката на Армандо Мендоса.

– Каква е Росарио Монтес в новия сезон на “Трима братя, три сестри”?
– Росарио отива в Сан Маркос в търсене на своето прераждане. Тя иска да се почувства истински жива. Тя се отдалечава от Сан Маркос за известно време и започва да осъзнава, че е оставила настрана истинската си страст, която е музиката и пеенето. Тогава си казва: “Не ме интересува дали трябва да напусна дома и семейството си. Отивам да търся мечтите и страстта си.” Затова решава да се върне.

– Изненада ли те фактът, че Росарио Монтес има централна роля в новите епизоди?
– Спомням си, че сценариите пристигнаха, мисля, че една седмица преди да започна записи, и видях в графика за снимките Росарио, Росарио, Росарио, Росарио… Казах си: “Боже мой, няма спиране.” Започнах да чета и си казах: “Каква е тази лудост?” Осъзнах, че моята героиня придобива водеща роля, каквато нямах в първия сезон, и осъзнах, че ще работя много, както в количествен план, така и на драматично ниво, защото героинята в този нов сезон се променя много. Да, Росарио беше темпераментна и високомерна жена, но всички онези черти, които се появиха в първата част, не бяха толкова ясни, колкото сега, което ни кара да разберем, че през цялото това време тя е имала редица преживявания, които са я превърнали в експерт в носенето на маски.

– Какво те впечатли най-много, когато прочете сценария?
– Направи ми впечатление, че Росарио има връзка с Хуан Давид, който е най-големият син на Норма и Хуан, когото всички познавахме и който се появи в първия сезон като бебе. Направи ми впечатление, казах си: “Това са много години разлика”. Стори ми се, че това е част от стила на Хулио Хименес, сценариста. В първия сезон Росарио Монтес беше много по-възрастна от Франко, просто актьорите бяхме някак си съвременни и тази разлика не беше много забележима. Но първоначално това беше историята, тя се влюбва в едно момче и затова оттам нататък тя казва: “Здравей, момче” през цялото време, защото той е момче, той е много по-млад от нея.

– Как си обясняваш обсебването на Росарио по Хуан Давид?
– Смятам, че за любовта няма възраст. 

– Кое е най-красивото нещо в Росарио?
– Най-красивото в нея е овластяването, самодостатъчността и сигурността, които притежава. Разпознавам това в Росарио, тази смелост, тази сила, която притежава. От самото начало тя казва: “Ще направя това, ще се върна на сцената и ще заблестя отново, за да усетя това нещо, което ми дава живот.”

– Росарио си навлича доста главоболия с Муриел…
– От самото начало има конфликт с дъщеря си. Те са твърде сходни, имат един и същ характер и това ги кара непрекъснато да се карат.

– Как ще коментираш близката връзка, която Росарио има с Андрес, сина на Сарита и Франко, който беше голямата й любов в първия сезон?
– Тази връзка, която тя започва да създава със сина на Сара и Франко, означава много за нея. Всъщност тя казва, че той щеше да е неин син, ако тази връзка с Франко беше просперирала, Андрес щеше да е неин син. И разбира се, Сарита не харесва факта, че Андрес създава връзка с мен. Но нещата, които се случват там, също са неочаквани и единственото, което мога да кажа, е, че с Андрес се създава много специална връзка.

– Росарио Монтес има ли нещо общо с изчезването на Франко? 

– Не мога да ви кажа много, докато героят не се появи, но това е голяма мистерия, която се надявам да ви хареса. Не мога да кажа много, трябва да гледате историята.

– Какво смяташ за новите песни?
– Въпреки че изпитвам много специално чувство към песните от първия сезон, които все още ме вълнуват, съм много доволна от новите песни. Целият репертоар е изцяло нов. Единствената песен, която се повтаря, е “Fiera inquieta”, разбира се, това е емблематичната песен на цялата продукция, но в нова версия. И другите песни са забавни, с градски ритми, което в момента е на мода, регетон, рап ритми. Но музиката е много красива. Всеки стих е свързан с това, което се случва в този момент от историята. Музиката е много красива.

– По какво се различава Шарик Леон от Росарио?
– За разлика от Росарио аз съм много срамежлив човек, макар външният ми вид да не казва това. Преди 18 години за мен беше мъчение да отида да записвам в бар “Алкала”. Нямаш идея колко страдах. Страдах, защото дрехите бяха къси, страдах, защото бях на такива високи токчета, страдах, защото трябваше да танцувам отгоре на плота, който беше широк 60 сантиметра или може би по-малко, страдах, защото щеше да е с истинска публика, страдах, защото 80% щяха да бъдат мъже и те бяха долу, а аз бях горе с минипола, страдах, когато всички актьори бяха там… Но това беше като онези стари навици – човек страда за нещо, което още не се е случило, и мисли негативно, но тогава бях толкова малка. Но след като влезеш в образа и стъпиш на снимачната площадка, страхът изчезва и се случва магия. Качвах се там и вече забравях всичко останало… Но тази моя свенливост продължи.

– Как се почувства, когато трябваше отново да застанеш на сцената пред публиката и да пееш и танцуваш?
– В началото ми беше супер трудно, особено на първото шоу. Когато бях там, видях светлините и видях всичко настроено, си казах: “О, Боже мой”. На режисьора Серхио Осорио, на когото се възхищавам и когото уважавам много, му казах: “Измъкни ме оттук, моля те, измъкни ме оттук”. А той: “Любов моя, ще се справиш чудесно, не се притеснявай, аз ще те подкрепям, ще се грижа за теб”. Когато чух музиката, видях светлините, вече бях на сцената и знаех, че имаше сериозна подготовка, всичко това ми донесе сигурност. Но беше малко ново за мен, защото не бях представяла тази роля на артист на сцената пред публика и не бях пяла и танцувала от много години, така че беше неудобно, но имах прекрасен учител хореограф и моите танцьорки също бяха щедри и ме подкрепяха.

– Коя е последната сцена, която засне?
– Последната сцена беше с Майкъл Браун, който играе Франко. Беше голяма емоция да го видя пак след толкова време. Благодарна съм, че имах възможност да изиграя отново Росарио Монтес.

– Коя е най-добрата ти роля?

– Ролята на майка. Откакто Лусиано и Левана се появиха в моя свят, животът ми се промени и се върти около тях. Не бих заменила най-добрата роля на света, тази на майка, за пари. 
– Каква майка си и на какво учиш децата си?
– Смятам се за стриктна, но любвеобилна майка. За мен има три свещени неща в живота, на които искам да ги науча: сънят, медитацията и храната. Искам децата ми да бъдат щастливи, сами да изберат професията си, аз винаги ще ги подкрепям.

– Как минава твоят ден?

– Живея с децата си и детегледачка. Сутринта върша домакински неща, отивам на пазара, за да избера какво да ядем … и когато Лусиано и Левана се върнат, се посвещавам на тях. С помощта на бащите на децата ми имам дни, в които си почивам повече.
– Как се поддържаш във форма?

– Имам добри навици – дисциплинирана съм, храня се добре, грижа се добре за себе си.



Източник

Вижте също..

Утре (04-ти май) в “Черно-бяла любов” Аслъ сънува, че

admin

„Пантанал“, еп.28 – какво ще се случи…

admin

Утре в "Домът": (12 август)

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 64 – какво ще се случи

admin

Утре (02-ри февруари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy