Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Любов в окови“ от 5 октомври по БНТ

Романтичната драма „Любов в окови“ стартира в ефира на БНТ от 5 октомври и ще се излъчва от понеделник до четвъртък от 22.00 часа на мястото на приключващата криминална поредица „Внедрени“.

„Любов в окови“ е украинска продукция в четири сезона, състоящи се от общо 96 епизода с времетраене между 43 и 50 минути. Сюжетната линия се развива в 50-те години на ХІХ век и проследява живота на Катерина Вербицкая – умна и красива 18-годишна девойка, отгледана като благородна дама от своята кръстница Анна Червинская. За околния свят Катерина е само слугиня и собственост на най-богатия земевладелец в района Пьотър Червински. Безгрижният живот на Катерина под защита на нейната покровителка приключва с пристигането на сина на семейство Червински – Григорий, герой от Кримската война. Своеволен красавец, той е свикнал да получава всичко, което пожелае. Григорий настоява Катерина да стане негова любовница на всяка цена.

Сърцето на крепостничката обаче е отдадено на друг – на смелия офицер Алексей Косач, който не знае нищо за истинския й произход, както и дали силните му чувства ще издържат на разкритията. В стремежа си към свобода, любов и право на щастие, Катерина ще трябва да преживее загубата на своите близки, да стане собственост на жена, която я ненавижда, да оцелее в едно народно въстание, да се спаси от киевските бордеи и да избяга от този, който иска да я притежава на всяка цена.

Сериалът е излъчен премиерно в Украйна на 25 февруари 2019 г., а година по-късно и в Русия. Сценаристи са Валентина Шевяхова, Олга Кржечевская, Тала Пристаецкая и Виктория Аджави, режисьори – Феликс Герчиков и Максим Литвинов. Руска актриса Катерина Ковалчук изпълнява ролята на Катерина в първите два сезона на поредицата. След това образът е поверен на колежката й Соня Прис.

 

Материалът „Любов в окови“ от 5 октомври по БНТ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Епизод 176 (Ето какво ще видим) 24-ти януари

admin

Казъм наема къща за Зерин

admin

Емоционално сбогуване на Емре Алту с актьорите от „Златно момче“

admin

Три сестри – Епизод 131 (Ето какво ще видим) 06-ти май

admin

Три сестри – Епизод 38 (Ето какво ще видим) 27-ми декември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy