Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Хазар признава пред Зехра, че е притежавал няколко писма на Дилшах, но те са изчезнали при обир в дома му. Оказва се, че Азизе е откраднала писмата и ревностно ги пази. Хазар сънува, че Мехмет е насочил пистолет срещу него, а Дилшах моли съпруга си да не го наранява. Насух научава за виденията на сина си и осъзнава, че той започва да си възвръща спомените.

На сутринта бижутерът информира Рейян и Миран, че той е изработил пръстена по поръчка на Мехмет Асланбей. Рейян изпада в шок, намеква пред Миран, че баба му отново може да е замесена, и разкрива, че тя е организирала нападението срещу неговата кола. Миран реагира остро, упреква Рейян, че не желае да приеме факта, че Хазар ги е заблудил преднамерено, и си тръгва. След минута Рейян също напуска мястото. Оказва се, че това действително е поредната зловеща игра на Азизе и Махмуд е принудил Габриел да изрече лъжа. Някой наблюдава дома на майстора и докладва по телефона всичко станало от момента на пристигането на Рейян и Миран.

Елиф съобщава на близките си, че Миран е дарил кръв за операцията на Хазар. Азизе изпада в ярост, укорява внука си, че е проявил своеволие, и го подпитва какво още върши без нейно разрешение. Елиф не успява да овладее емоциите, посочва Азизе и отбелязва, че нейните хора са издевателствали над леля й предишната вечер. Султан запазва самообладание и отрича, но Гьонюл се усъмнява и я притиска. Султан се срива и признава, че казаното от Елиф е вярно.

Зехра научава за пътуването на Рейян и й иска обяснение защо продължава се среща с Миран. Рейян заявява, че Миран й помага, за да открият следи от миналото и да достигнат до истината. Тогава Зехра й заявява, че трябва да се раздели официално  с Миран. Рейян се разридава и признава, че не може да подпише молбата за развод. Миран иска обяснение от баба си за отношението й спрямо Султан. Азизе отново го манипулира и изтъква, че снаха й говори измислици.

Насух споделя с Юсуф, че е силно разочарован от постъпката на Ярен, допълва, че тя е имала възможност да попречи на плана на Асланбей, но съзнателно не го е сторила. Зехра дочува думите му и го предупреждава, че ако не отпрати Ярен, то Хазар ще научи всичко. Есма се обажда на Хазар, но попада на съпругата му. Зехра упреква Есма, че дълги години е пазила мълчание, и я набеждава, че може да е в съюз с Азизе. Есма не успява да прикрие раздразнението си, заканва се, че рано или късно ще разговаря с Хазар.

Миран получава съобщение от Рейян и веднага се отправя към имението. Оказва се, че молбата за среща е от страна на Гюл. Детето го прегръща и му признава, че той много й липсва. Рейян ги забелязва, опитва се да отпрати Миран, но Гюл й прави забележка, че се държи лошо със съпруга си. Двамата влюбени остават насаме, но Рейян е резервирана и прогонва Миран. Султан внушава на Елиф, че ако проговори за инцидента с Хазар, последиците ще бъдат непредсказуеми. Азат се обажда на Елиф, но тя съзнателно не му отговаря. Султан споменава на племенницата си, че е наясно кой й е телефонирал, и намеква, че би било добре да се сближи с Азат.

Насух нарежда на Джихан и Хандан да потърсят подходящ съпруг за Ярен, за да я отдалечат от дома. Насух се обръща с мили думи към Рейян и я моли да му приготви кафе. Ярен подслушва тайно и изпада в ярост, че дядо й е променил отношението си към Рейян. Тя изважда писмото на Дилшах, което е взела тайно от пакета с вещите на Хазар, и се заканва, че ще съсипе живота на братовчедка си. Рейян се прибира в стаята си и открива бележка, в която има информация за родителите на Дилшах и за селото, в което тя е отраснала.

Елиф звъни на Азат и му признава, че е силно притеснена заради инцидента с Хазар, както и за раздялата на Миран и Рейян. Азат успокоява Елиф и й предлага да се срещнат. Миран споделя с Фърат, че не може да стои далече от любимата си и ще й оказва подкрепа въпреки поведението й. Юсуф узнава от Зехра за писмото на Дилшах и я съветва да го предаде на съпруга си едва след като се увери, че то е истинско.

Рейян се обажда на Миран с идеята да я придружи до селото на майка му, но той не й отговаря и тя се принуждава се качи на автобус. Мелике забелязва, че Рейян не е в имението и уведомява Миран. Младият мъж незабавно тръгва по стъпките на съпругата си, настига превозното средство и му препречва пътя. Рейян отново проявява упорство, но в крайна сметка се принуждава да слезе. Миран й съобщава, че майка му е родена в Мидят, подчертава, че бележката е капан, и я подканя да се връщат обратно, но тя отказва и настоява да посетят селото. Миран се съгласява с неохота.

Двамата пристигат на мястото и узнават къде е къщата на Шукран и Рагъп – родителите на Дилшах. Посреща ги възрастна жена, която ги кани радушно и им показва семейна снимка. Старицата разказва, че след смъртта на Дилшах Шукран е отишла при Асланбей, за да вземе Миран при себе си, но Азизе й е отказала категорично. Миран изпада шок, излиза навън и мълви, че всичко е инсценировка, умолява Рейян да си тръгват, но тя заявява, че трябва да разбулят истината. Рейян влиза обратно при жената, която й разкрива, че живее в дома от 34 години и е свидетел на всички събития, свързани със семейството. Миран не смее да прекрачи прага на къщата, халюцинира, че майка му е до него, и се разридава от вълнение.

Миран и Рейян откриват къщата на Шукран и Рагъп – родителите на Дилшах. Посреща ги възрастна жена, която ги кани радушно и им показва семейна снимка. Старицата разказва, че след смъртта на Дилшах Шукран е отишла при Азизе, за да вземе Миран, но тя й е отказала категорично. Миран е изумен, мълви, че всичко е инсценировка, умолява Рейян да си тръгват, но тя не се съгласява и посочва, че трябва да стигнат до истината. Рейян остава насаме с жената, която я информира, че е свидетел на всички събития, свързани със семейството.

Миран влиза в къщата, гледа с вълнение снимката на майка си и прочита нейния дневник, от който узнава за мечтата й да стане учителка. Възрастната жена разказва на Миран и Рейян, че Дилшах е заминала за Мидят, за да преподава, но е била заставена от Азизе да се омъжи за сина й. Миран не успява да овладее емоциите си и гневно обвинява старицата в лъжа. Рейян се опитва да го успокои, но той настоява да напуснат мястото незабавно.

Елиф се среща с Азат и през сълзи му признава, че тя е блъснала Хазар, тъй като се е уплашила от пистолета в ръцете му. Азат се усъмнява и й намеква, че се самообвинява, за да събере отново Рейян и Миран. Елиф изтъква, че казаното от нея е истина и го призовава да я отведе при Хазар. Двамата се отправят към имението и се засичат с Миран и Рейян. Миран се опитва да откаже Елиф от намерението й, но тя нахълтва вътре и заявява на всеослушание, че е виновна за трагедията с Хазар. Рейян изпада в шок, напада съпруга си и го укорява, че съзнателно я манипулира. Обиден от думите, Миран отбелязва, че няма какво повече да й каже и тръгва заедно с Елиф. В следващия момент Хазар разкрива пред Рейян, че е изрекъл лъжа и Миран е невинен.

Азизе научава, че Елиф е в имението на Шадоулу, и веднага потегля натам заедно с Фърат. Тя се нахвърля настървено върху своята внучка, вкарва я насила в колата на Фърат и съобщава на Джихан и Азат, че Елиф ги е заблудила, за да защити Миран. Появяват се Насух и Юсуф. Ненадейно Елиф се измъква и се провиква, че тя е причинила трагедията. В суматохата шалът и броеницата на Азизе падат на земята. Юсуф вдига броеницата и остава изумен от инициала върху нея.

ВЕСТНИК „ТВ САГА“

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Три сестри – Епизод 77 (Ето какво ще видим) 20-ти февруари

admin

Утре в "Доктор Чудо": (17 март)

admin

Утре в "Откраднати мечти": (3 август)

admin

Утре (18-ти май) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Днес (05-ти юни) в “Опасно изкушение” Ендер е заснела как Йълдъз

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy