Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Бараж“

Тарък претърпява трудов инцидент

10 дни по-рано

Тарък се забавлява в нощно заведение, заблуждавайки всички, че е богат. Тръгва си с красива млада жена, но на излизане от бара е отведен принудително в лимузината на Кемал. Кемал изтъква, че не одобрява връзката между Тарък и дъщеря му Фуля, и възнамерява да изпрати младежа на строежа на язовирната стена, за да го отдалечи от девойката и да го накара да изработи всичко, което е похарчил от нейните сметки.

Сега

Нехир изисква обяснение от Назъм и Тарък каква тайна крият от нея. Тарък успява да я заблуди, че свадата им се дължи на недоразумение между двамата. По-късно уплашена от думите на Орхан, че полицията я издирва, Нехир умолява Тарък да остане при него още няколко дни. Назъм веднага изтъква, че това е невъзможно, тъй като са много ангажирани с работата на строителния обект. Когато остава насаме с Назъм, Тарък го убеждава, че ако Нехир остане при тях, ще му помогне да я спечели. Тарък предлага да се държи грубо с младата жена, а Назъм все повече да се сближава с нея. Назъм не устоява на това изкушение и приема плана. Като отплата той позволява на Тарък да стои в офиса му вместо на строителната площадка.

Зерин се опитва да научи от Орхан къде се намира Нехир. Той уверява своята съседка, че се е погрижил Нехир да не се завърне скоро. По-късно Зерин е посетена от Ахмет, който настоява да получи обратно всичко, което Нехир му е отнела с измама. Зерин успява да го отпрати, уверявайки го, че Нехир е излъгала и нея.

Тарък позвънява на Захра и я виква в кабинета на Назъм. Назъм упреква Тарък и го предупреждава да не си навлича повече проблеми заради жени. Нехир почиства и подрежда дома на Назъм. Зерин се добира с хитрост до телефона на Орхан и открива изпратени от Нехир снимки, с помощта на които установява местонахождението й.

Вечерта Тарък се държи дистанцирано с Нехир. Назъм веднага забелязва промяната в дома му и отправя похвали към момичето. Тарък предлага на Нехир на следващата сутрин да я заведе на закуска. По-късно разкрива пред Назъм, че няма да отиде на срещата, за да може той да утеши Нехир. Зерин споделя с Еркем плана да заблуди Нехир, че умира, за да я убеди отново да работи с тях. Ахмет се среща с Исмет и му съобщава, че и двамата са били измамени от Нехир. Предлага му заедно да открият и предадат Нехир на полицаите.

На сутринта Нехир, разочарована от отсъствието на Тарък, се съгласява да закуси заедно с Назъм. Двамата прекарват времето си в приятни разговори. Еркем и Зерин тайно ги наблюдават. Захра отново посещава Тарък в кабинета на Назъм и един от работниците ги забелязва заедно. Когато Халил разбира за срещата им, у него се пораждат съмнения. Забранява на съпругата си да общува с Тарък.

Нехир споделя с Назъм, че е била очарована от книгата, която Тарък й е подарил. Назъм осъзнава, че Тарък го е заблудил. Нехир забелязва Зерин и Еркем и незабавно отива при тях. Зерин я успокоява, че полицаите всъщност не ги издирват и Орхан я е излъгал. Нехир е категорична, че не желае в бъдеще да се занимава с измами, но Зерин я убеждава да обсъдят тази тема по-късно.

Ибрахим се досеща, че Тарък се опитва да се сближи със Захра, и изисква обяснение. Между двамата възниква напрежение, което прераства във физическа саморазправа. Назъм пристига навреме, за да прекрати свадата им. Нехир посещава Зерин в хотела и открива лекарства и фалшив медицински документ, според който Зерин страда от онкологично заболяване. Зерин заблуждава Нехир, че за лечението й е необходима голяма сума. Нехир веднага се съгласява да продължат да работят заедно, за да съберат нужните средства.

Тарък продължава да се държи хладно с Нехир. Същевременно дава наставления на Назъм как да впечатли младата жена. През нощта Нехир е силно изплашена от разразилата се буря и се успокоява, когато Назъм я посещава. Нехир разкрива пред Назъм, че е изключително щастлива от запознанството си с него и му благодари за грижите, които той полага за нея. Двамата гледат филм и се забавляват. Когато Нехир заспива, Назъм я отнася на ръце в спалнята и я завива. Тарък и Захра отново се срещат тайно в склада. Захра настоява Тарък да я отведе със себе си в Истанбул.

На следващата сутрин Тарък обвинява колегите си, че са откраднали златната му гривна. По-късно Халил открива бижуто в склада и изисква обяснение от младежа. Халил напада Тарък с нож, но Назъм се намесва и успява да прекрати поредния скандал с участието на Тарък. Назъм е разгневен и изпраща Тарък да работи на строежа. Тарък предупреждава Назъм, че ще накара Нехир да се влюби в него, за да му отмъсти. Нехир случайно отрива в дома на Назъм служебна карта с негова снимка и име.

Нехир позвънява на Назъм и го умолява да я откара на летището, тъй като е решила да замине. Когато пристига, Нехир му показва картата. Назъм е смутен, но я уверява, че става въпрос за объркване с имената. Тарък претърпява инцидент по време на работата на строежа и е откаран в болница. Назъм е уведомен, но премълчава новината пред Нехир. Преди да я изпрати на летището, той за пореден път търси начин да й признае истината. Разколебава се, когато Нехир споделя, че му има огромно доверие.

Назъм посещава Тарък в болницата и се интересува от състоянието му. Тарък решава да се възползва от ситуацията и се представя като жертва. Назъм му съобщава, че Нехир е заминала, а Тарък го упреква, че е скрил инцидента от нея. Зерин и Еркем се срещат с Нехир на летището и обсъждат следващата си престъпна схема.

Назъм обещава на Тарък, че ще се постарае да го измъкне от работата на язовира. Тарък издебва удобен момент да вземе телефона на Назъм и да позвъни на Нехир, за да я уведоми, че е пострадал. Нехир съобщава на Зерин, че не може да отпътува с тях, докато не се увери, че мъжът, в когото е влюбена, е добре. Назъм прави компания на Тарък в болницата и двамата си споделят своите житейски истории. Назъм не споменава на Тарък, че е получил белезите си вследствие на физическа саморазправа с любовника на съпругата си.

Зерин съобщава на Еркем, че няма да заминат за Истанбул, докато не се уверят, че Нехир ще ги последва. Назъм е изненадан, когато среща Нехир в болницата и е възмутен, когато разбира, че Тарък я е повикал. Нехир проявява загриженост към Тарък и го успокоява, че ще остане при него, докато той се възстанови. По-късно, за да не разкрие Нехир лъжата им, Назъм и Тарък полагат усилия да заблудят един от санитарите, че е имало объркване на имената им. Нехир се усъмнява, тъй като за втори път в рамките на деня става свидетел на подобно недоразумение. Назъм обяснява ситуацията с аргумента, че двамата с Тарък постоянно са заедно и често ги объркват.

Халил съобщава на Ибрахим, че със Захра ще се изнесат от работническото общежитие и ще заживеят в съседство с Назъм. Ибрахим не остава доволен от новината, той се среща със Захра и изисква обяснение за гривната на Тарък. Захра показва, че не желае да разговаря с него. В хотела Зерин случайно отрива нов подходящ кандидат, когото да измамят. Назъм получава задача от своя началник да се увери, че Тарък няма да подаде жалба срещу строителната компания. По-късно Нехир и Назъм разговарят на пейка пред болницата. Нехир разкрива, че се е влюбила в мъжа, с когото са общували виртуално с месеци, тъй като той се е интересувал от нейната същност, а не от външния й вид, както всички останали около нея.

На сутринта Тарък се събужда и забелязва, че Нехир е заспала да него, държейки ръката му. Назъм влиза в стаята и се смущава от близостта им, но прикрива своите емоции. Лекарят съобщава, че Тарък може да бъде изписан още същия ден. Назъм е уведомен, че трябва незабавно да отиде на строителната площадка, за да бъде разпитан за инцидента. Той с неохота отвежда Нехир и Тарък в дома му и ги оставя сами. Преди да замине, Назъм съобщава на Тарък, че ще му помогне да избяга в Истанбул, за да го отдалечи от Нехир.

Зерин използва мнимата си болест, за да принуди Нехир да се включи в новата им измама. Захра посещава Тарък и Нехир и остава силно изненадана, когато дочува, че Нехир нарича Тарък Назъм. В този момент Тарък успява да заблуди Захра, уверявайки я, че по-късно ще й разясни ситуацията. Тарък установява, че Нехир премълчава тайна, свързана с миналото си и се опитва да научи каква е тя. Нехир обаче отклонява въпросите му, уверявайки, че един ден ще му разкрие всичко.

Тарък вдига висока температура, Нехир му помага да се съблече и да вземе душ. Зерин се среща с Ялчин, когото възнамерява да измамят, и ловко успява да насочи интереса му към Нехир. Нехир извежда кучето на Назъм на разходка и Захра използва момента, за да посети Тарък и да изиска обяснение. Тарък й разказва за лъжата, в която Назъм го е въвлякъл, изпращайки на Нехир негова снимка. Той умолява Захра да запази тайната им. Захра от своя страна заплашва Тарък, че ще разкрие цялата истината на Нехир, ако той не я вземе със себе си в Истанбул.

 

Материалът Тази седмица в „Бараж“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (08-ми ноември) в “Почукай на вратата ми” Ето какво ще видим

admin

Сомер е удивен от Тюркян: „Три сестри“, еп. 26 – какво ще се случи…

admin

Утре (29-ти март) в “Мрежа от лъжи” Хиджран казва на Селчук, че

admin

Тюркян е шокирана, когато разбира, че Сомер ще става баща

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (9 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy