Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Откраднати мечти“

Левент разпитва Мерием какво знае за Нургюл. Мерием разказва историята, която Нургюл й е представила, допълва, че й е показала снимка на нея и едногодишния Йомер и прочувствени писма, адресирани до сина й. Левент заявява, че ще даде момчето на Нургюл едва след като я проучи и се убеди, че е майка на Йомер. Мелис подслушва разговора и уведомява Текин за намерението на Левент. Джемил и Айше се сдобряват и си обещават да бъдат откровени един с друг. На сутринта Бедрие нахълтва неочаквано в стаята им и забелязва, че Джемил е спал на пода. Младоженците се сконфузват, Джемил убеждава Айше да се преструват пред баба му, че са скарани.

Текин разкрива пред Нюргюл, че Левент се съмнява в нея, и й нарежда да разиграе поредния си етюд. Нургюл телефонира на Мерием, споделя, че не може да живее без Йомер и настоява да го види веднага. Мерием посочва, че всичко зависи от Левент, и я моли да бъде търпелива, но Нургюл започва да вика и се преструва, че изпада в нервна криза. Мерием споменава пред Улвийе за искането на Нургюл, Левент дочува и изтъква, че няма да допусне непозната жена да нарушава покоя на Йомер. Улвийе отбелязва пред Левент, че не е редно да разделят майка и син, Мелис я подкрепя, но той категорично не приема доводите им. По-късно Мерием предава на Левент писмата от Нургюл и го призовава да преосмисли поведението си от позицията на баща, който е загубил детето си.

Доган доверява на Нериман, че е взел решение да замине далече, за да забрави Айше. Нургюл докладва на някого по телефона, че ангажиментите й са се проточили и все още не е получила обещаните пари. Левент пита Мелис откъде познава Нургюл. Мелис заявява, че Нургюл е дошла в имението и се е представила като майка на Йомер, допълва, че е била потресена от разказа й и се е почувствала длъжна да я отведе при сина й. Джемил информира Левент, че не е открил нищо подозрително около Нургюл. Левент споделя с Улвийе, че е време да съобщят истината на Йомер, Мелис отново подслушва.

Нургюл пристига в имението с двама мъже в полицейски униформи и изисква да й предадат детето. Мерием я моли да изчака, подчертавайки, че подобна стъпка ще бъде болезнена за Йомер. Нургюл се съгласява и им дава срок до следващия ден, след което осведомява Текин, че всичко е минало по план. Доган посещава Айше в холдинга и я уведомява, че напуска града. На тръгване той съзира Джемил и се скрива. Джемил споменава на съпругата си, че трябва да продължат играта пред баба му. Айше отбелязва, че трябва да бъдат внимателни и със Сафие, за да не заподозре, че бракът им е фалшив. Доган изпада в шок от думите й.

Текин се обажда на Мелис и я разпитва дали всички в имението са готови да се разделят с Йомер, освен ако тя не разкрие пред тях, че има и друга причина Йомер да остане. В този миг влиза Нургюл и дочува репликата му. Джемил отива на делова вечеря, Доган го проследява. Вместо очаквания клиент Ахмед обаче в ресторанта пристига Оя, състудентката на Джемил. Той е изненадан от срещата, Оя признава, че работи в кантората на Ахмед. Двамата се прегръщат радушно, Доган наблюдава отстрани и ги снима. Нургюл отново провежда таен разговор по телефона, Нериман я забелязва и информира Текин.

Мерием и Левент съобщават на Йомер, че са готови да изпълнят всяко негово желание. Малкият изпада във възторг и обявява, че иска са отидат на поход. Левент разпъва палатка в градината на имението, привечер тримата хапват около огъня, а след това лягат под открито небе и гледат звездите. На сутринта Мерием споделя с Йомер, че Нургюл е негова майка. Малкото момче се натъжава и пита дали ще го предадат на нея. С насълзени очи Мерием го уверява, че Нургюл го обича искрено, но Йомер заявява, че не иска никъде да заминава.

Доган посещава Айше в холдинга, посочва, че Джемил й изневерява, и показва снимките на близост между него и Оя. Нургюл пристига в дома на Метаханоглу и носи подаръци за Йомер. Улвие й разказва, че Левент се е привързал към Йомер, тъй като преди години е загубил съпругата и сина си. В този миг Нургюл си припомня думите на Текин и се досеща, че той укрива тайна, свързана с Йомер.

Нургюл влиза в стаята на детето, държи се мило и се опитва да привлече вниманието му, но то е дистанцирано и бяга от стаята. Левент пресреща Йомер, малкият го прегръща и го умолява да остане в имението. Мнимата майка заблуждава Левент и Мерием, че трябва да се върне веднага в Германия, тъй като визата й изтича, и настоява да подготвят Йомер за предстоящото заминаване. По-късно Нургюл се прибира в дома на Дурмуш и влиза да се освежи в банята. Нериман отваря телефона й и изпраща на Текин последния набран номер. Текин открива адреса, на който номерът е регистриран, и заповядва на Доган да проучи кой живее там.

Левент е силно разтревожен от ултиматума на Нургюл и осъзнава, че не може да й предаде Йомер, без да е сигурен, че тя е негова майка. Заедно с Мерием и момчето той отива при Нургюл и заявява, че трябва да се направи ДНК тест. Нургюл изпада в паника и се обажда на Текин, той я призовава да запази самообладание и да го информира в коя болница ще отидат. Доган научава, че на дадения адрес живеят сестрата и бебето на Нургюл, и уведомява Текин. Нургюл узнава къде ще се извърши тестът и изпраща съобщение. Текин нарежда на Доган да отведе роднините на Нургюл в медицинския център, след което звъни на Мелис, осведомява я за станалото и я моли за съдействие. Оказва се, че Текин е съставил коварен план, според който ще се направят ДНК тестове на Йомер и на детето на Нургюл, а Мелис трябва да уреди размяната на пробите.

Сафие пристига в дома на младоженците и донася плат за нова риза на Джемил, като изтъква, че Айше ще я ушие. Джемил е изненадан от умението на съпругата си, Бедрие отново провокира Айше и изразява съмнение, че няма да се справи. Нургюл търси обяснение от Текин защо въвлича сина й и сестра й Серма в историята с Йомер, но Текин я критикува яростно за лъжата, че няма близки и живее сама.

Аслъ осведомява Бахадър, че смята да посети Фестивала на въздушните змейове, Бахадър подхвърля, че също ще отиде там. Въодушевена, Аслъ предупреждава Гюлназ, че ще отсъства от работа на следващия ден, тъй като е поканена на рожден ден на своя приятелка. Яшар дочува думите й и я укорява, че си играе с огъня, опитвайки да се сближи с Бахадър. Улвийе решава да зарадва Йомер и го отвежда на среща със сираците. Доган причаква Джемил и му подхвърля, че мами съпругата си. Джемил подчертава, че обича Айше, и в този миг проумява, че всъщност изрича истината.

Серма иска обяснение от сестра си защо е направен кръвен тест от бебето. Нургюл обещава да разкрие истината по-късно, но Текин й забранява. На следващата сутрин Текин заповядва на Нургюл да отиде незабавно в дома на Метаханоглу и там да чака резултатите от изследването. Текин доверява на Нериман, че е наел дом за Нургюл и Йомер, отбелязва, че и Мерием ще отиде при тях, тъй като няма да може да живее без детето. Мерием споделя с Гюлназ, че ще напусне имението, след като Йомер замине.

Сафие съобщава на Айше, че на мястото на семейната им къща ще се строи блок и ще получат апартаменти. Бахадър уведомява Аслъ, че няма да отиде на събитието, тъй като трябва да бъде до брат си. Аслъ е много разочарована. Бахадър отива при Хюля и й подарява любимия парфюм, след което споменава, че е купил скромен подарък и за Аслъ. Хюля се просълзява, Бахадър усеща, че я е огорчил, и я успокоява, че винаги ще бъде до нея. Аслъ дочува репликата му.

Мерием отива с Йомер на детската площадка, докато Нургюл и всички от имението очакват резултатите от ДНК теста. Левент подлага Нургюл на разпит, тя повтаря някои факти, но допуска грешка и Левент я уличава в лъжа. Нюргюл получава паническа атака, Мелис я съветва да се вземе в ръце. Оя се появява в холдинга и Айше се досеща, че това е жената от снимките, които Доган й е показал. Младата юристка се държи фамилиарно с Джемил и намеква на Айше, че двамата с него са имали авантюра.

Левент забелязва, че Нургюл е силно притеснена, и я пита с кого разговаря тайно по телефона. Нургюл запазва мълчание, Левент продължава да я напада, обвинява я в лъжа и се интересува къде са документите от раждането на Йомер. Мелис предусеща, че ситуацията излиза от контрол, и настоява пред Левент да не притиска Нургюл, след което уведомява Текин за ставащото. Силно афектиран, Текин нарежда на Мелис да предаде на Нургюл, че ако не изпълни задачата, няма да види повече близките си.

Левент получава резултатите от теста, според който Йомер е син на Нургюл. Младият мъж е съкрушен, разридава се и прегръща детето. Йомер се гушва в Мерием и я моли да тръгне с него и Нургюл, но тя отвръща, че това е невъзможно. Мелис се усамотява и докладва на Текин, че планът им е изпълнен. Оя предлага на Джемил да обядват заедно, той се съгласява и наблюдава реакцията на Айше.

Всички в имението се сбогуват с малкото момче. Йомер е силно развълнуван, обещава на Левент да го носи в сърцето си и му подарява рисунка, на която са тримата с Мерием. Левент изпада в дълбоко униние и се затваря в детската стая. Мерием съобщава на присъстващите, че също напуска, Улвийе подчертава, че домът им е отворен за нея. Яшар отвежда Нургюл, Мерием и Йомер в дома на Дурмуш.  Нургюл се опитва да приласкае малкия, но той не смее да я погледне. Мерием прави отчаян опит и споменава на Нургюл, че иска да замине с тях в Германия, изразява готовност да научи езика и да работи, но Нургюл я разубеждава, изтъквайки, че трудно ще се устрои. Мерием обещава на Йомер да го посещава, уверява го, че ще бъде щастлив и ще намери нови приятели. Бахадър кани Аслъ да посетят заедно последния ден на Фестивала на въздушните змейове.

Дурмуш споменава на Мерием, че Текин ще изпрати Нургюл и Йомер до аерогарата. Мерием изразява недоумение и пита защо Нургюл не извика такси, но Дурмуш отбелязва, че е по-сигурно да бъдат придружени от познат. Йомер се вкопчва в Мерием и през сълзи признава, че не иска да заминава, но Нургюл го качва насила в колата на Текин. Мерием мълви името на братчето си и се строполява на земята. Вечерта тя прави равносметка на изминалите години и осъзнава, че трябва да промени коренно живота си. Левент прекарва часове, съзерцавайки рисунката на Йомер, и се зарича, че този път няма да напусне дома си.

Материалът Тази седмица в „Откраднати мечти“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

„Моето име е Мелек“, еп.211: Алпай идва в съзнание! Ще даде ли показания?

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": Ведат е отвлечен от Мустафа (26 юни)

admin

„Преплетени съдби“: Кой причини раните?

admin

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

admin

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 55 (Ето какво ще видим)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy