Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Рейян настига Миран и го моли да я изслуша, но той категорично отказва. С горчив тон Миран припомня на съпругата си, че е направил много жертви заради нея, но е срещнал неразбиране, допълва, че е дълбоко наранен от думите й, и си тръгва.

Азизе се прибира в конака с Елиф и Фърат. Тя изпада в умопомрачение, удря плесници на Елиф и дебело подчертава, че всички трябва да живеят по нейните правила. Тогава Елиф отвръща на баба си, че втълпената от нея ненавист я е подтикнала да посегне на Хазар и допълва, че не желае да живее повече в страх. В тови момент Азизе съобщава, че тя й Гьонюл ще заминат за чужбина, а Есма ще ги придружи. Фърат се възпротивява и посочва, че няма да пусне майка си. Султан остава насаме с дъщеря си и й обяснява, че Азизе е готова да унищожи живота на всеки, който попречи на плана й за отмъщение.

Рейян се прибира у дома съкрушена, подминава Хазар и се усамотява в стаята си. Ярен отива при нея и й отправя язвителни реплики, двете жени влизат в спор, Насух дочува и критикува Ярен, че се държи нагло, но тя не се укротява и иска обяснение откога Рейян е станала негова любимка. Тогава Насух изтъква пред Ярен, че с постъпката си тя е опетнила името на семейството, след което нарежда на Джихан и Хандан да й потърсят подходящ кандидат за брак. Ярен се преструва, че е съсипана, но оставайки сама, тя изважда откраднатото писмо на Дилшах и споменава на глас, че държи в ръцете си съдбите на много хора.

Хазар се среща с Миран и го моли да не отблъсква Рейян, но той не се съгласява. Рейян разказва на майка си, че двамата с Миран са посетили родната къща на Дилшах и са научили, че Асланбей са я принудили да стане тяхна снаха. Тя отбелязва, че въпреки лъжите на Азизе няма да се откаже от любимия си и се насочва към дома му.

Миран се прибира в конака и Шехрияр му предава плик с документите за развод. Миран не може да се побере в кожата си и бързо излиза навън. След минута се появява Рейян. Гьонюл се опитва да я отпрати, намеквайки, че всичко между нея и Миран е приключило, но Рейян й нашепва, че само в мечтите си ще бъде отново с бившия си съпруг. Рейян се среща случайно с Фърат, споменава, че той знае къде е Миран, и настоява да я откара при него.

Миран се усамотява в хижата. След малко пристига Рейян и отново иска прошка, признавайки, че не може да живее без него. Миран се държи резервирано, споделя, че се чувства напълно опустошен и повече не може да й се довери. Рейян се срива и през сълзи му заявява твърдото си намерение да се бори за тяхната любов. Миран отвежда Рейян пред имението, изважда молбата за развод и демонстративно я подписва.

Рейян недоумява как документите са се озовали при Миран и иска обяснение от родителите. Хазар и Зехра се оправдават, че нямат нищо общо. Изведнъж Зехра си припомня, че е забелязала Ярен близо до стаята на Рейян, и се усъмнява, че станалото е нейно дело. Ярен се обажда на Шехрияр и й благодари за добре свършената работа. Азизе узнава за злодеянието на прислужницата си. Силно афектирана, тя я извежда на двора и информира близките си, че е шпионин на Шадоулу, след което я прогонва. Зехра влиза в стаята на Ярен, нахвърля се върху нея и я предупреждава да не се доближава до Рейян и Гюл.

Елиф се обажда на Рейян и я моли да й прости за инцидента с баща й и за раздялата й с Миран. Рейян я успокоява и отбелязва, че сама е отблъснала от себе си Миран, след което я призовава да й съдейства, за да проникне тайно в конака. Рейян влиза в стаята на своя любим, докато той спи, оставя до възглавницатата му роза и бележка, в която заявява, че иска заедно да продължат напред.

Миран се събужда, забелязва цветето и бележката и веднага излиза навън, но не открива Рейян. На сутринта Елиф намеква на Миран, че след признанието на Хазар вече няма причина да се сърди на Рейян, но той не се вслушва в съвета й. Рейян съобщава на родителите, че трябва открие Миран и да остане до него. Хазар и Зехра приемат решението й.

Миран пристига в къщата на майка си и ляга уморен на леглото й. След малко се събужда, забелязва Рейян и се опитва да я отпрати, но тя се възпротивява. Миран не издържа и споделя, че е съкрушен заради подписаната от нея молба за развод. Рейян се оправдава, че документът е подправен, и изтъква, че чувствата им не могат да бъдат подвластни на формалности. Миран отново изразява недоволство, но тогава старицата се намесва, упреква го, че с лека ръка се отказва от любимата си, и подчертава, че Рейян се бори за него въпреки изпитанията. Миран изпада в ярост, нахвърля се върху възрастната жена и я обвинява, че е измамница, която изпълнява нечие поръчение. Тогава тя заявява, че всичко разказано е лично преживяно, и разкрива, че тя е неговата баба.

Миран пристига в къщата на Дилшах и си ляга уморен. След като се събужда, забелязва Рейян и се опитва да я отпрати, но тя се възпротивява. Миран споделя, че е съкрушен заради подписаната от нея молба за развод, но Рейян се оправдава, че документът е подправен, и заявява, че чувствата им не могат да бъдат подвластни на формалности. Възрастната жена се намесва и упреква Миран, че с лека ръка отхвърля любимата си и изтъква, че Рейян се бори за него въпреки изпитанията. Миран се нахвърля яростно върху нея и я обвинява, че е измамница, която изпълнява нечие поръчение. Тогава старицата отбелязва, че всичко разказано е лично преживяно, и разкрива, че тя е баба му Шукрян.

Миран изпада в шок, бяга навън и се качва в колата си. Рейян го съветва да приеме и осмисли чутото и подчертава, че така ще разбули истината. Хазар научава от Насух, че Миран е дарил кръв, за да го спаси. Съкрушен, той се самообвинява, че е извършил непростим грях и е съсипал живота на Рейян и Миран. По-късно Хазар преживява ново разочарование, узнавайки, че Ярен е била наясно как Рейян ще бъде публично опозорена от Асланбей, но съзнателно си е премълчала.

Азизе обявява отново пред близките си, че Елиф, Гьонюл и Есма ще се установят в Лондон. Фърат й се противопоставя, но Азизе го смъмря, че оспорва решенията й. Елиф заявява на баба си, че не може да я понася и иска да замине. Миран отвежда Рейян до имението, но тя отказва и изразява категорично намерението си да остане до него. Двамата се връщат в конака и узнават за намерението на Азизе. Силно афектиран, Миран обвинява баба си, че всява страх и налага подчинение у близките си. Азизе се оправдава, че с тази стъпка иска да защити семейството от посегателствата на кръвния им враг.

Султан отново внушава на Елиф, че Азат е нейното спасение, и я подканя да признае на глас чувствата си към него. Рейян дочува разговора, влиза при Елиф и изтъква, че ще я подкрепи, ако реши да свърже живота си с Азат. Азизе разкрива пред Миран, че Ярен е подправила подписа на Рейян на молбата за развод и е изпратила документите с активното съдействие на Шехрияр, която е шпионин на Шадоулу. Миран споделя с Рейян, че узнавайки за скритото минало, сърцето му е разбито, а съзнанието – объркано. Допълва, че не е сигурен в съвместното им бъдеще, и подчертава, че се нуждае от време, за да преосмисли всичко, което се е случило.

Хазар се разкъсва от угризения, че е изрекъл лъжа и е набедил несправедливо Миран. Той споменава на Зехра, че е видял миросърдието в очите му и е осъзнал, че той няма да го нарани. Хазар отбелязва, че Рейян е дълбоко огорчена и няма да му се довери повече.

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (16-ти май) в “Опасни улици” Башак поема защитата

admin

Утре (20-ти юни) в “Откраднати мечти” Текин разбира, че

admin

Тежка загуба за племето на Старейшините в “Игри на волята”

admin

„Наследство“ еп.127 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (21 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy