Image default
Всички Сериали Интересно

Мелек ще подава иск срещу Алпай, за да го лиши от родителски права


Мелек е изморена от това, че Алпай непрекъснато я преследва и не й позволява да живее спокойно. Тя взима важно решение и отива на съд, за да подаде иск срещу Алпай. Тя иска да го лишат от правата на опекун над децата. Когато Хафиз е превозен в болничния отдел, друг мъж идва да го посети. Лекарят съобщава, че състоянието му е критично и сега съдбата на пациента зависи от волята на Господа.

В този момент в болницата идва и Мелек и неочаквано вижда там Халил, който е до баща си и го успокоява. Мъжът се вини за това, което се е случило с Хафиз, но Халил се опитва да го убеди в обратното и казва, че няма вина тук.

Когато Халил се срещна с Фериде, те разговаряха дълго време. И след това той все пак се съгласи да приеме помощта й. Йомер се среща с дъщерята на Мелек и иска да разбере защо точно тя избягва срещи с него, когато той не може да й причини никаква вреда. Когато Фериде разговаря с Мелек, случайни свидетел на този разговор става Халил. Фериде моли Мелек да не забравя да приема лекарствата си. Ако тя не следва препоръките на лекаря, болестта й ще продължи да прогресира.

Заповядайте в официалната група на сериала „Моето име е Мелек“ https://www.facebook.com/groups/moeto.ime.e.melek Тук ще намерите епизоди,информация и снимки свързани със сериала. 


Преглеждания: 151



„Моето име е Мелек“: Мелек ще подава иск срещу Алпай, за да го лиши от родителски права

Вижте също..

Скрита камера злепоставя семейство Корхан

admin

Брокери прогонват зли сили от нежелани „Свръхестествени имоти“ по bTV Action

admin

Нюкхет “разбива” Суна като й казва, че “годежът” й с Кая е хитър план за отмъщение

admin

Утре в "Опасно изк.": Хандан слага в кафето на Зейнеп; Доан иска от Йълдъз (20 септември)

admin

“Златно момче”: Абидин изоставя Ферит

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy