Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Последният сезон на „Короната“ с премиера от 16 ноември

Последният шести сезон на сериала „Короната”, излъчван в стрийминг платформата Netflix, ще бъде разделен на две части. Премиерата на първата ще е на 16 ноември, а на втората – на 14 декември. Епизодите обхващат един от най-драматичните периоди на династията Уиндзор – от 1997 до 2005 г.

Първият трейлър на поредицата за британското кралско семейство показва преглед на спомените на кралица Елизабет II, в чийто образ отново се превъплъщава актрисата Имелда Стаунтън. Във видеото Елизабет коментира: „Короната е символ на постоянството. Това е нещо, което си, а не това, което правиш. Някаква част от нашата естествена същност винаги се губи. Всички сме правили жертви. Това не е избор. Това е задължение. Но какво да кажем за живота, който оставих настрана? Жената, която оставих настрана“ .

В първите епизоди зрителите ще проследят зараждането на любовната история  между принцеса Даяна и приятеля й Доди ал Файед и трагичната нощ под тунела „Алма“ в Париж, където загиват в катастрофа. Почитателите на сериала ще си припомнят и последвалите тежки времена за цялото кралско семейство.

Доминик Уест отново изпълнява ролята на принц Чарлз, а австралийската актриса Елизабет Дебики се завръща като принцесата на народа.

Материалите на сайта на вестник „ТВ сага“ са авторски и неправомерното им използване е в нарушение на Закона за авторското право и сродните му права.

В последния сезон почитателите на завладяващата поредицата ще могат да видят и принц Уилям в елитния колеж „Итън“, където се запознава с бъдещата си съпруга Кейт Мидълтън. Зрителите ще проследят развитието на романтичните им отношения.

Продуцентите са избрали двама неизвестни актьори за персонажите на младите Уилям и Кейт. Руфъс Кампа ще се превъплъти в образа на Уилям. Той ще бъде заменен от Ед Маквей, който ще пресъздаде образа на принца в по-късните години, включително и запознанството му с Кейт. Дебютантката Мег Белами е избрана за ролята на Кейт.

Материалът Последният сезон на „Короната“ с премиера от 16 ноември е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Епизод 28 (Ето какво ще видим) 01-ви август

admin

Епизод 223 (Ето какво ще видим) 14-ти февруари

admin

Утре в "Мрежа от лъжи": (18 август)

admin

Утре (22-ри март) в “Опасни улици” Иляс води Месут в

admin

Моето име е Мелек, еп. 158: Халил, Мирза, Мелек и Вилдан са арестувани

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy