Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Зехра се отправя към дома на Асланбей. Изненадващо Азизе я приема радушно. Зехра заявява на Рейян, че е принудила Хазар да излъже, тъй като е била силно уплашена за сигурността й, след което разкрива пред нея и Миран, че е забелязала Азизе до леглото на Хазар. Зехра ги моли за прошка, но Миран отказва да я приеме. Рейян е разгневена и укорява майка си заради необмислената й постъпка.

Рейян иска обяснение от Ярен защо е подправила документите за развод и ги е изпратила на Миран. Ярен се заканва на братовчедка си, че ще почерни живота й. Двете жени си разменят язвителни реплики, появяват се и останалите членове от семейството. Тогава Ярен припомня на Насух, че е искал да убие Рейян, и подсказва на Хандан как е принудила Рейян да се върне при Миран само за да опази живота на Азат. Ярен упреква брат си, че е отвлякъл Рейян въпреки нежеланието й, и критикува Хазар, че се е опитвал всячески да отдалечи Рейян от Миран. Султан се среща тайно с Азат и го уведомява, че Азизе възнамерява да изпрати Елиф в чужбина. Намеква, че Елиф изпитва чувства към него и го подканя да поиска ръката й, като посочва, че бракът им би прекратил враждата между двете фамилии.

Джихан и Хандан посрещат бъдещия си зет Харун Бакърджъолу и неговото семейство. Първоначално Ярен се държи дистанцирано, но когато се среща в очи в очи с кандидат-младоженеца, променя позицията си и се съгласява да се омъжи. По-късно тя се обажда на Азизе и й благодари за спазеното обещание. Оказва се, че Ярен е изискала от нея да й намери фалшив жених, за да се спаси от постоянните нападки на близките си. Ярен отбелязва, че мъжът е много привлекателен, но Азизе ехидно я информира, че няма нищо общо със случая.

Миран получава от Рейян съобщение, в което тя настоява да отиде в малката къща в полето. Младият мъж пристига на мястото и забелязва знаци и предмети, свързани със съкровени за двамата мигове. Рейян изпраща на Миран писмо-послание, в което му припомня в детайли тяхната история и разкрива кога се е влюбила в него. Тя изтъква, че миналото им е с изпълнено не само разочарование и болка, но и с много красота и любов, след което го призовава да послуша гласа на сърцето си. Миран се трогва и излиза навън, където го очаква Рейян. През сълзи той признава пред любимата си, че иска да изтрие от съзнанието си деня, в който я е изоставил, и я моли да му прости.  Двамата се заклеват, че ще бъдат завинаги заедно, и посрещат изгрева прегърнати.

Миран и Рейян отиват до къщата на Дилшах. Обзет от противоречиви емоции, Миран пита Шукрян защо толкова години е стояла далеко от него. Тогава тя разкрива как Азизе я е заплашвала, че ако се появи, ще отнеме живота на внука й. Миран не успява да овладее вълнението си и прегръща баба си.

Рейян и Миран се връщат у дома заедно с Шукрян. Миран иска обяснение от Азизе защо е скрила от него, че другата му баба е жива. Азизе разиграва поредния спектакъл и съобщава на присъстващите, че Шукрян е изнудвала Дилшах за пари, след което намеква, че вероятно намеренията й сега са същите. Тогава Миран заявява, че двамата с Рейян са открили баба му. Азизе нарежда на охраната да отпрати гостенката, но Миран, Гьонюл и Елиф се възпротивяват. Азизе се оттегля в стаята си, изпада в умопомрачение и се зарича, че ще накаже Миран заради своеволието му.

Шукрян напуска конака, но Миран и Рейян я връщат обратно. Възрастната жена споделя с Рейян, че не си е тръгнала заради обвиненията на Азизе, а се чувства обидена от резервираното отношението на Миран към нея. Тогава Рейян я съветва да остане в конака, за да се сближи с внука си и споменава, че ако го изостави, Азизе отново ще обърка мислите му.

Ярен отива на работното място на Харун и му нарежда да се откаже от годежа. Афектиран от наглото й поведение, мъжът я хваща грубо за ръката. Фърат става свидетел на сцената и се опитва да защити Ярен, но Харун се възпротивява и го предупреждава да не се намесва в отношенията с бъдещата му съпруга. Ярен се среща с Фърат и му разкрива, че близките й искат да я омъжат насила. Признава за прегрешенията си към Рейян и споделя, че е искала тя да страда, тъй като й е завиждала. Ярен се разридава и се сбогува с Фърат.

Ярен отива на работното място на Харун и му нарежда да се откаже от годежа. Афектиран от поведението й, мъжът я хваща грубо за ръката. Фърат става свидетел на сцената и се опитва да защити Ярен, но Харун го предупреждава да не се намесва в отношенията с годеницата му. По-късно Ярен се среща с Фърат и му разкрива, че близките й искат да я омъжат насила. Тя споменава, че е била несправедлива с Рейян и я е принуждавала да страда, тъй като й е завиждала. Ярен се разридава и се сбогува с Фърат.

Елиф се среща с Азат и го информира, че е решила да замине за Лондон, тъй като повече не може да живее в обстановка на страх и заплахи. Ярен разказва на майка си, че Харун се е държал безцеремонно с нея, и я моли да предотврати предстоящата женитба. Хандан не се вслушва в думите й. Рейян и Миран стопяват ледовете помежду си и заспиват прегърнати в общото им легло.

Султан остава насаме с Шукрян, намеква й, че Азизе ще се опита да я отстрани, и я съветва да си тръгне от конака. Старицата заявява, че няма да позволи на Азизе да я раздели отново с Миран, и изтъква, че той трябва да научи за ужасните мигове, които Дилшах е преживяла. Султан се срива и изповядва, че се страхува да й окаже съдействие. Гьонюл забелязява, че Фърат е разтревожен, и го подканя да й се довери. Фърат споделя, че е влюбен, но премълчава в кого. Миран признава пред Шукрян, че е щастлив от присъствието й, тъй като има с кого да разговаря за майка си.

Харун и Ярен си разменят годежни пръстени на церемония в имението на Шадоулу. Близките на младоженеца обсипват Ярен със златни накити. Харун се държи фриволно и отправя ехидни реплики към бъдещата си съпруга.

 

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (06-ти ноември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

„Мащехата“, еп.27 – какво ще се случи…

admin

Утре (26-ти април) в “Опасни улици” Джемал спасява живота

admin

Тюркян е шокирана, когато разбира, че Сомер ще става баща

admin

Утре (24-ти октомври) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy