Image default
Всички Сериали Интересно

Мелек не трябва да отлага химиотерапията, за да не стане твърде късно


След като Мелек научи добри новини за своето здраве, за момент успя да се оживи и да се почувства по-леко. Но тя е много притеснена за децата си, тъй като все още са далеч от нея и тя много им липсва. Халил я обича много и му е трудно да издържи това разделение. Той винаги се опитва да я подкрепя и я уверява, че непременно ще победи в тази битка. Също така Халил не се съмнява, че след всичко преживяно, обичаната жена ще му отговори със същите чувства.

В момента Халил може да се надява само на някакво чудо, което да донесе ред. Лекарят предупреждава Мелек, че колкото повече време минава, толкова по-малко шансове има за излекуване. Не трябва да отлагат и трябва бързо да намерят необходимите пари за лечението на Мелек. И ако Мелек продължи да отлага, химиотерапията ще стане невъзможна. Братът й също е до нея и й казва, че няма да й се случи нищо и тя непременно ще се оправи. Мелек обещава на Халил, че ще се бори за този живот и ще стои здраво на краката си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.


Преглеждания: 47



„Моето име е Мелек“: Мелек не трябва да отлага химиотерапията, за да не стане твърде късно

Вижте също..

„Наследство“ еп.227 (NOVA) – какво ще се случи…

admin

"Бланка" – сериал от 24 юли по bTV

admin

Епизод 46 (Ето какво ще видим) 28-ми март

admin

Утре във "Врагът отблизо": Роксана е посетена от; нападение срещу Алехандро (31 юли)

admin

Мачовете на Евро 2024 днес (20 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy