Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица в „Откраднати мечти“

Всички в имението посрещат радушно Мерием. Гюлназ й показва бялата рокля, която трябва да облече. По-късно Левент остава насаме с Мерием, признава, че повече не може да крие любовта си и я моли да се омъжи за него. В този миг се появяват полицаи и обвиняват Левент в убийството на Кудрет, слагат му белезници и го отвеждат. Мерием и Яшар се отправят към управлението. Мелис си припомня сцената с Кудрет и осъзнава, че рано или късно ще стигнат до нея. Бахадър подарява на Аслъ красиво колие в знак на благодарност за грижите й. Служителка от холдинга споменава пред Айше, че Оя напуска работа. Айше изпада в недоумение и решава, че Оя си отива заради нея.

Полицаи извършват обиск в холдинга. Джемил и Бахадър са шокирани, а Текин доволно потрива ръце. Друг екип от служители на реда пристигат в имението и започва да претърсват стаите. Мелис успява да скрие сака с парите, предназначени за Кудрет, под възглавницата на Хюля, надявайки се, че никой няма да търси в спалното бельо на  инвалид. След като полицаите тръгват, Мелис събира бижутата на Хюля, взема парите и й съобщава, че трябва да бяга, тъй като историята с Кудрет започва да се разплита.

Левент е подложен на обстоен разпит в ареста. Комисарят показва снимка на Кудрет Кара. Тогава Левент се досеща, че е виждал този мъж в имението. Той разкрива, че Хюля е посрещнала Кудрет и го е представила като опитен градинар, който може да им бъде полезен, и допълва, че впоследствие не го е виждал повече. Нериман изказва предположение пред Дурмуш и Доан, че Текин е убил Кудрет. Доан си припомня някои действия на Текин и в съзнанието му се зараждат подозрения.

Джемил уведомява Бахадър и Мерием, че Левент е разказал за посещението на Кудрет в имението. Мерием получава разрешение да се срещне за кратко с Левент. Двамата влюбени се хващат за ръце. Левент отново признава чувствата си, обещава, че всичко лошо ще остане зад гърба им и тримата с Йомер ще станат прекрасно семейство. Бахадър се прибира афектиран в дома си и иска обяснение от Хюля каква е връзката й с Кудрет. Мелис отива в полицейското управление и узнава от Мерием какви показания е дал Левент.

Джемил настоява Левент да бъде освободен, тъй като полицаите нямат доказателства, но комисарят у представя подписани от него документи за извършени плащания към Кудрет. Левент изтъква, че не е бил запознат в детайли с финансовите дела в холдинга и е разчитал на брат си Бахадър и на снаха си Хюля. В следващия момент разпитващият показва на Левент пликче с копчета за ръкавели и пита дали са негови. Левент потвърждава. Тогава комисарят посочва, че същите са намерени до трупа на Кудрет.

Левент прекарва известно време в затвора. В деня на делото Мерием изважда годежния пръстен и съзерцава снимката, на която е заедно с Левент и Йомер. Улвийе упреква Хюля, че заради нея Левент е несправедливо обвинен. Левент се прощава със съкилийниците си и се отправя към съдебната зала. Оказва се, че има ключов свидетел – г-жа Ханде, с която Левент е бил по време на убийството на Кудрет, и без нейните показания той не може да бъде оправдан.

Всички от семейството пристигат в съда. Бахадър е обезпокоен, че Ханде я няма. Мелис го уверява, че тя ще се появи всеки момент. Джемил и Айше също се приготвят да отидат на делото. Оя ги успокоява, че ще поеме работата във фирмата, Айше й благодари. Доан дочува разговора и е изненадан от близостта между двете жени. Йомер и Гюлназ приготвят сладкиш за Левент. Прислужницата подканя детето да го опита, но то заявява, че ще изчака завръщането на Левент. Аслъ споменава пред Хюля, че Бахадър никога няма да й прости, че е общувала с Кудрет Кара, и намеква, че скоро имението може да има нова господарка. Хюля рухва психически.

Семейството, Мерием, Айше, Джемил и Текин заемат места в съдебната зала и заседанието започва. Съдът представя събраните доказателства – платежни документи за извършени от холдинга плащания на името на Кудрет, ръкавелите на Левент, открити до трупа, и записи от камери около мястото, където е било заровено тялото. Оказва се, че Текин старателно е планирал всичко, като е подхвърлил ръкавелите до убития и е подкупил човек, който да манипулира записите. Мелис си припомня конкретни действия на Текин и се убеждава, че той е авторът на зловещия сценарий.

Ханде се появява в залата и изненадващо съобщава, че в деня на престъплението не се е срещала с Левент. Всички присъстващи са шокирани, Левент е осъден на 16 години затвор. Улвийе не може да понесе новината и изпада в нервна криза. Левент уверява Мерием, че я обича и обещава да бъде силен заради нея. Тя мълви, че ще го чака. Мелис отива в офиса на Текин, насочва оръжие срещу него и изтъква, че трябва да бъде наказан за извършеното злодеяние спрямо Левент. Тогава Текин пуска запис от телефона си с признанието на Кудрет, че тя знае истината за Йомер. Мелис изпада в паника, Текин подмята, че притежава силен коз, с който може да я съсипе, предупреждава я да не застава на пътя му и да запази мълчание.

Джемил информира семейството, че трябва да бъдат изпратени дрехи на Левент.  Мерием влиза в стаята на своя годеник, разглежда с вълнение вещите му и се разридава. Левент получава куфара, където най-отгоре е поставен албум със снимки, подготвен специално от Йомер, и писмо от Мерием, в което тя изповядва чувствата си към него и му вдъхва кураж. Бедрие посещава Оя в холдинга и започва да злослови срещу Айше, намеквайки, че отношенията между нея и Джемил са фарс. Доан дочува разговора, а по-късно той разкрива пред Оя, че бракът на Джемил и Айше наистина е фиктивен.

Текин пристига в имението и заявява на Мерием, че ако се омъжи за него, Левент може да бъде освободен. Мерием е възмутена от предложението му и се опитва да го прогони, но Текин подхвърля, че може да се случи нещо непредвидено с любимия й. Мерием е шокирана и получава паническа атака, а Текин се обажда на своя доверен човек в затвора и му нарежда да се заеме с Левент. Вечерта, излизайки от тоалетната, Левент е прободен с шило, свлича се на земята и губи съзнание.

Материалът Тази седмица в „Откраднати мечти“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Неочаквана смърт в „Алея на славата“

admin

Утре (09-ти април) в “Нашата история” Елибол пристигат пред

admin

„Наследство“ еп.338: Неочакваната целувка на Сехер! – какво ще се случи…

admin

Утре (06-ти август) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Моето име е Мелек, еп.126: Керем започва да се влюбва в Аслъ, но той не знае…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy