Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Тази седмица във „Вятърничав“

Насух обявява пред семейството, че женитбата на единствения му внук ще бъде ознаменувана с пищна сватба в чифлика. Азат изразява неодобрение, но Насух подчертава, че ще има тържество, на което ще бъдат поканени всички жители на града. Хандан споменава пред Елиф, че заради недобронамереността на Азизе двете фамилии никога няма да се помирят и я съветва да прекрати своевременно брака си с Азат. Ханифе се обажда на сестра си и я уведомява за решението на Насух.

Азат отвежда Елиф в чифлика, подпитва я дали иска да се разделят, но тя не му дава ясен отговор. Объркан, младият мъж се обажда на Рейян и я моли да му помогне. След малко Миран и Рейян пристигат на мястото. Елиф остава насаме с Рейян, разкрива й, че искрено обича Азат, но не може да го задържи насила. Миран упреква Азат, че е безхарактерен, и подканя Елиф да го напусне. Рейян съветва Миран да не се намесва в отношенията на младоженците, но той продължава да упорства. Тогава Рейян заключва вратата на стаята и чупи бравата В този миг обаче някой хвърля отвън горяща факла. Всичко е обхванато от пламъци, Рейян и Азат се задушават от дима и губят съзнание. Азизе наблюдава отдалеко, припомняйки си за най-ужасния кошмар от своето минало, и се зарича, че това място няма да бъде арена на празник и веселие, след което тръгва обратно към града.

Миран изнася на ръце Рейян навън, хвърля се отново в огъня и спасява Азат. Елиф търси помощ по телефона, Миран прави сърдечен масаж на Рейян и тя постепенно се съвзема. Малко по-късно пред чифлика пристигат пожарна кола и линейка, появяват се Фърат, Азизе, както и роднините на Рейян и Азат. Насух обвинява Азизе, че съзнателно е предизвикала пожара, за да предотврати сватбата.

Азизе се прибира у дома, заявява на близките си, че Азат е подмамил Елиф и го набеждава за инцидента в чифлика. Силно афектирана, тя отправя язвителни реплики към Рейян и я критикува, че не се държи като една от Асланбей. Миран изпада в ярост, укорява баба си за безцеремонното й поведение и съобщава, че двамата с Рейян ще нощуват в семейния хотел. След преживения стрес Рейян изпада в униние, но Миран й вдъхва кураж, че заедно ще преодолеят всички трудности и ще се радват на любовта си.

Азизе прошепва на Султан, че знае кой е подтикнал Елиф да се сближи с Азат, и я заплашва, че ще плати за своеволието си. Късно вечерта охранителите на Азизе похищават Султан и я отвеждат в психиатрична клиника. Хазар информира Зехра, че майка й е получила сърдечен пристъп и настоява да отиде при нея. Тогава Зехра му припомня, че двете не общуват от години и вече нищо не ги свързва.

Миран и Рейян се питат кой е подпалил пожара. Миран изразява предположение, че това може да е изпращачът на анонимните бележки. Рейян не е съгласна и отбелязва, че именно една от бележките ги е отвела при Шюкран. Младата жена намеква, че Азизе може да е замесена, но Миран отхвърля подобна възможност. Оказва се, че Миран е започнал свое разследване по случая, но премълчава този факт пред Рейян.

Насух си припомня как преди години е заминал и е изоставил Айше. Той заключва вратата на чифлика и признава пред Юсуф, че би искал останките след смъртта му да бъдат положени до тези на неговата любима. Харун флиртува с Рейян и й прави комплимент, докато тя е сама в ресторанта на хотела. Миран го забелязва и ядосано го отпраща. Рейян реагистра остро, упреква съпруга си, че проявява неоправдана ревност, и демонстративно си тръгва.

Азизе уведомява Гьонюл, че Султан е пожелала да замине за Карс и да се усамоти за известно време там. Гьонюл е потресена, отбелязва, че майка й не отговаря на нейните обаждания и изразява съмнение, че тя е заминала по собствено желание. В следващия момент се появява и самата Султан. Азизе изпада в шок, но запазва самообладание. Султан изтъква, че се е отказала от пътуването, тъй като е осъзнала, че трябва да бъде до дъщеря си.

Гьонюл укорява Миран, че не се интересува какво се случва в конака и настоява да потърси сметка на Азизе заради назидателното й отношение. Миран споделя, че е уморен от постоянните конфликти във фамилията, допълва, че вече не знае на кого да се довери. Тогава Фърат се намесва и обвинява приятеля си, че им е обърнал гръб. Миран не приема критиките и бързо излиза навън. Гьонюл убеждава Фърат да вземе инициативата в свои ръце и да внесе ред и спокойствие в дома им.

Азизе разпитва Султан как е успяла да излезе от психиатричната клиника. Султан информира свекърва си, че е била освободена след намесата на анонимен доброжелател. Тя намеква, че някой я следва като сянка и иска да й отмъсти. Зехра изважда писмото на Дилшах и го скрива в любимата кукла на Гюл, след което се обажда на Азизе и настоява да се срещнат. Зехра заявява на Азизе, че знае кой е истинският баща на Миран. Предупреждава я, че ще оповести истината, ако тя продължи да упражнява тормоз на Рейян. Азизе споменава, че Миран няма да й повярва, но Зехра изтъква, че притежава доказателство, за да го убеди. Азизе недоумява как писмото е достигнало до Зехра и се усъмнява в Ханифе.

Зехра заминава при болната си майка. В имението пристигат полицаи и обвиняват Ханифе, че е инициатор на инцидента в чифлика. Оказва се, че се е появил свидетел, който е съобщил, че е бил нает от прислужницата на Шадоулу. Азизе узнава за случилото се и се отправя към полицейския участък. Тя подкупва служителка на реда и провежда телефонен разговор със сестра си, обещава да я спаси, но я съветва да бъде търпелива. Миран разпитва Азизе дали тя и Ханифе са замесени в пожара. Азизе отклонява подозренията му и подчертава, че не би се доверила на някой, който предава своя работодател.

Вестник „ТВ сага“

Материалът Тази седмица във „Вятърничав“ е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре в "Остани с мен: Безкрай": Прия унижва Гопика, като я кара да яде (21 септември)

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Пачо моли Фатима за прошка; Лейди разбира, че Алекс (28 април)

admin

“Опасно изкушение”: Измамата на Емир и Седаи

admin

Утре в "Опасни улици": (17 март)

admin

Започват снимките на „Двама непознати“ с Ханде Ерчел и Бурак Дениз

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy